Cartagena - Barça: Frenats (7-5)

Als blaugranes els quedan dos partit per acabar la competició regular i poder certificar la primera plaça

El Barça ha perdut una gran oportunitat per gairebé sentenciar la primera plaça. La visita al Palacio de los Deportes de Cartagena ha estat un autèntic malson pels blaugranes que han vist com els locals els han superat per 7-5. Així doncs, els blaugranes hauran d'esperar al següent partit si volen consolidar la primera plaça.

Ferrao marca primer

La cita al Palacio de los Deportes de Cartagena ha començat de manera immillorable pels blaugranes. I és que quan només havien passat tres minuts de joc, Ferrao ha estat l'encarregat d'obrir la llauna. El de Chapecó ha rebut la pilota d'esquena a la frontal de l'àrea, i com si d'un ballarí es tractés ha clavat la punta, ha trobat l'espai per girar i amb l'empenta ha disparat un xut imparable per Chemi (0-1, min. 3).

El ritme alt ha caracteritzat un duel que han dominat des del començament els blaugranes. Els de Jesús Velasco han gaudit de nombroses oportunitats per ampliar la distància en el marcador. La gran majoria han arribat de transicions on els culers han acabat plantant-se davant de la porteria del Cartagena completament sols buscant l'u contra u contra Chemi. Ara bé, el porter ha frustrat les intencions blaugranes amb grans intervencions.

Tampoc s'ha quedat enrere Dídac Plana que amb dues intervencions de mèrit ha evitat el gol local momentàniament, ja que en les acaballes la primera part s'ha vist superat per Waltinho (1-1, min. 18).

Domini local

A la represa, el Cartagena ha posat la directa. Quan tan sols havien passat 2 minuts de la segona meitat, Juanpi ha posat el 2-1. Quatre minuts més tard, ha tornat a aparèixer Waltinho, però posar el 3-1 de penal. I els vermells han completat l'actuació golejadora amb el gol de Pablo Ramirez posant el 4-1 al marcador. El domini golejador local l'ha trencat Antonio situant el 4-2 en el resultat, però la remuntada blaugrana ha estat interrompuda.

Aquesta vegada dels peus de Jesús ha arribat el 5-2. Per tal de remeiar la situació els blaugranes ha tret el porter jugador set minuts abans del final del duel, per a l'heroica treure un resultat positiu. Però quan els de Jesús Velasco més s'estaven apropant a la porteria de Chemi, el Cartagena ha tornat a perforar la porteria de Dídac Plana (6-2), min. 37). Finalment, abans del xiulet final, encara hi ha hagut temps per tres gols més: dos de blaugranes (Dyego i Matheus) i un de local (Motta) per posar el 7-5 final.

LA FITXA

Cartagena, 6
Barça, 3

Cartagena: Chemi, Bebe, Mínguez, Mellado, Waltinho - cinc inicial - Ramirez, Meira, Juanpi, Motta, Jesús, Juanan.

Barça: Dídac, Antonio, Matheus, Pito, Ferrao - cinc inicial - Adolfo, Catela, Coelho, Marcenio, Dyego, Ortiz, Sergio gonzález.

Gols: 1-0, Ferrao (min 3); 1-1, Waltinho (min. 18); 2-1, Juanpi (min. 22); 3-1, Waltinho (min. 26); 3-2, Antonio (min. 28); 4-2, Pablo Ramírez (min. 28); 5-2, Jesús (min. 31); 6-2, Motta (min. 37), 6-3, Matheus (min. 39), 6-4, Dyego (min. 40); 6-5, Matheus (min. 40); 7-5, Motta (7-5)

Àrbitres: Carrillo Arroyo. Targetes grogues pel Cartagena de Bebe, Pablo Ramírez, Raúl Rocha i doble groga per Duda que ha estat expulsat. Per la banda blaugrana, targetes grogues per Sergio, Catela, Dyego, Ferrao.