Antonio torna a casa en un moment dolç

Antonio torna a casa en un moment dolç

El tanca s’ha guanyat la confiança plena de Velasco i ve de marcar un doblet en el triomf a la pista d’Antequera

El protagonista absolut de la visita del Barça a Jaén serà Antonio Pérez. Ja va jugar de blaugrana a l’Olivo Arena en un amistós de pretemporada que va guanyar el Barça per 2-4, però aquest serà el seu primer partit oficial en la seva ciutat natal i a la pista del seu exequip. El partit serà dilluns dia 27/3 a les 21h, i serà retransmès en directe per BarçaTV.

El partit arriba en el millor moment d’Antonio al Barça, un cop s’ha completat amb èxit el seu procés d’adaptació al Club. Des del primer dia el seu rendiment en defensa ha sigut inqüestionable, i a mesura que s’ha sentit amb més confiança ha començat a aportar el seu granet de sorra també en atac, amb dos doblets precisament a la Copa contra Jaén (7-2) i en l’últim triomf a la pista de l’Antequera (2-5). “Ho té tot per marcar una època al Club i la nostra responsabilitat és la d’ajudar-lo a ser cada vegada millor jugador per assolir els objectius”, reconeix Jesús Velasco.

Feliç per la trajectòria del seu exequip

El Jaén és, segurament, l’equip més en forma de la lliga. Ve de guanyar la Copa d’Espanya, la tercera des del 2015, i va tercer a la classificació amb 47 punts, a cinc del Mallorca Palma Futsal i a vuit del Barça. Els números del Jaén encara són més espectaculars a casa. 10 victòries, 1 empat i 1 sola derrota en 12 partits. L’Olivo Arena és un feu gairebé inexpugnable i serà una prova molt dura per al Barça de Velasco.

Estic molt content i molt il·lusionat de tornar a la que és casa meva i sempre ho serà, jo al final soc de Jaén i he crescut esportivament allà i serà molt bonic segurament”, reconeix Antonio, que sap millor que ningú de la dificultat del partit. "El Jaén és un equip amb molta confiança després de conquistar la Copa i a casa és un equip que concedeix molt poc i que es creix amb el suport de l'afició", adverteix. “Serà una prova de foc pensant a la final four de la Copa del Rei de la propera setmana i és important guanyar a Jaén i jugar bé per arribar a Antequera en bona dinàmica”, explica Antonio.

A nivell personal Antonio reconeix que es troba en un gran moment. “Estic millor cada dia que passa i em sento cada vegada més important per a l’equip i així també m’ho fan sentir els companys i l’entrenador”, explica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut