El Juvenil, campió prematur de lliga!

El Juvenil, campió prematur de lliga!

És el primer equip de tot el Club que guanya el títol aquesta temporada 2022/23 quan encara falten sis jornades pel final del campionat

No és habitual però el Juvenil del Barça de futbol sala s’ha proclamat campió de lliga a 18 de març, encara a sis jornades pel final. És el primer equip de tot el Club que guanya la lliga 2022/23 i ho ha fet després de superar el Montesión (6-0) a casa i que l’Industrias Santa Coloma perdés a Palma (3-2).

Amb aquesta combinació de resultats, el Barça és campió matemàtic amb 69 punts sobre 72 possibles, 19 més que Industrias Santa Coloma a falta de sis jornades. El Barça ha fet una lliga gairebé perfecta, amb 23 victòries i una sola derrota, precisament contra els colomencs.

Doblet a la butxaca

És el segon títol que guanya el Juvenil aquesta temporada. Els de Pep Ruiz ja van guanyar la Copa d’Espanya a Granada en superar ElPozo a la final (3-4). Ara l’objectiu serà conquistar el Campionat d’Espanya i el triplet contra tots els campions de tots els grups de la Divisió d’Honor Juvenil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut