Antequera - Barça: No fallen (2-5)

Després de perdre dos dels darrers tres partits de la lliga, els de Jesús Velasco es recuperen i tornen al camí del triomf amb una victòria important

Hi havia pressió per guanyar, perquè el principal perseguidor a la lliga, el Palma Futsal, s'acostava perillosament en la classificació. Però, després de perdre dos dels darrers tres partits de la competició domèstica, l'equip de Jesús Velasco ha tornat a sumar els tres punts per mantenir la tranquil·litat i la distància al capdavant de la taula. Contra l'Antequera, en un partit important, en què un doblet d'Antonio i els gols de Dyego, Ferrao i Adolfo han donat el triomf, el dia del retorn de Dyego.

Cara i creu inicial per a Dyego

I és que, després d'una llarga inactivitat per lesió, Dyego ha tornat a vestir-se de curt i a defensar la samarreta culer. I, tal i com va fer Ferrao la setmana passada contra el Noia, el '7' blaugrana ha trigat poc a celebrar de nou. Ha format part del cinc inicial i, en el segon minut de joc, ja ha aconseguit avançar el Barça amb la seva jugada més personal, de fora cap a dins, amb un xut que s'ha colat al fons de la porteria (0-1, min 2).

Un inici de partit que els de Jesús Velasco, conscients de la importància de la victòria, han continuat decorant amb el pes del joc ofensiu, però les bones aturades de Conejo han evitat que el Barça hagi pogut ampliar distàncies. Aquestes accions, per contra, sí que han estat aprofitades per l'Antequera, que ha aconseguit l'empat en un xut de Pablo Ordoñez desviat sense voler pel mateix Dyego (1-1, min 10) i que ha despistat Dídac.

El triomf arriba a la segona meitat

Però, a diferència del que va passar la setmana passada al Palau, aquest cop el Barça sí que ha pogut marxar al descans per davant en l'electrònic. Ha estat just després d'una passada llarga de Dídac cap a Matheus, que finalment ha acabat aprofitant Antonio Pérez (1-2, min 18) per estrenar-se a la lliga a dos minuts per al final del primer temps.

No ha estat el seu únic gol de la tarda, perquè ja a la represa ha ampliat diferències, ara per posar una mica de calma després d'uns minuts en què l'Antequera ha buscat l'empat. Però Antonio ha tornat a aparèixer per fer un golàs, amb un gran detall de qualitat (1-3, min 26). A més a més, Ferrao, que ja va marcar la setmana anterior, ha fet el quart amb un bon xut (1-4, min 34).

Pràcticament definitiu perquè, tot i que Miguel ha reduït diferències (2-4, min 35) i l'equip malagueny ha provat sortir amb porter-jugador, finalment ha estat Adolfo l'encarregat de sentenciar l'enfrontament, després de culminar una jugada col·lectiva (2-5, min 38).

D'aquesta manera, el Barça torna a sumar els tres punts a la lliga i seguirà liderant la classificació amb un cert marge una setmana més.

LA FITXA

CD UMA Antequera, 2

Barça, 5

Antequera: Conejo, Daniel, Miguel, Pablo, Pope -cinc inicial- Dani Ramos, Óscar, S. Barona, Alvarito, D. Burrito, David Velasco, Quique Hernando.

Barça: Dídac, André Coelho, Dyego, Catela, Sergio González -cinc inicial- Adolfo, Ortiz, Pito, Matheus, Ferrao, Antonio.

Gols: 0-1, Dyego (min 2). 1-1, Dyego, en pròpia porteria (min 10). 1-2, Antonio (min 18). 1-3, Antonio (min 26). 1-4, Ferrao (min 34). 2-4, Miguel (min 35). 2-5, Adolfo (min 38).

Àrbitres: Rodrigo Miguel, Sánchez-Molina Tapiador. Ha amonestat els visitants Pito i André Coelho.