Dyego rep l’alta i viatja a Antequera
Ofert per

Dyego rep l’alta i viatja a Antequera

El Barça afronta el partit a la pista de l’actual campió de Copa del Rei sense marge d’error i amb la principal novetat de l’ala brasiler en una convocatòria amb rotacions

Des de la Ronda Elit de finals de novembre que Velasco no comptava amb tots els jugadors a la seva disposició. Amb els retorns de Ferrao i de Dyego, el tècnic té una plantilla llarga de 14 jugadors i aprofita l’ocasió per fer rotacions i donar descans a Lozano i Marcenio, que van tenir compromisos internacionals la setmana passada. 

La convocatòria per al partit a Antequera és de 12 jugadors: Dídac, Feixas, Antonio, Coelho, Ortiz, Adolfo, Dyego, Sergio González, Catela, Matheus, Pito i Ferrao. El rival, l’Antequera, només té la baixa de Cobarro. El partit serà dissabte a les 18h, en directe per BarçaTV i Esport3.

Sense marge d’error

Després de perdre 2 dels 3 últims partits de lliga contra ElPozo i contra Noia, el Barça no pot tornar a fallar per no posar en perill la primera posició de la lliga. Ara mateix els de Velasco tenen 3 punts d’avantatge sobre el Mallorca Palma Futsal, que encara ha de visitar el Palau. 

“Hem de millorar, sobretot, en defensa per minimitzar els errors i intentar encaixar menys gols. Estem acostumats a jugar sota pressió i ara ja no podem perdre ni un punt més, ens espera un partit molt dur a Antequera contra un rival que competeix molt bé i que es creix davant la seva afició”, afirma Dyego, que es troba plenament recuperat i amb les piles carregades per tornar a assumir el lideratge de l’equip a la pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut