Dos desplaçaments que valen mitja lliga

Dos desplaçaments que valen mitja lliga

El Barça defensa el liderat en els dos propers desplaçaments consecutius a Antequera i a Jaén

Després de perdre els dos primers partits de la temporada al Palau contra ElPozo i contra Noia, el Barça de Velasco veu perillar el liderat i s’ha quedat sense marge d’error. De tenir nou punts d’avantatge respecte al Mallorca Palma Futsal, a tenir només un coixí de tres punts. I tot això a falta de vuit partits encara pel final de la lliga regular, i amb un duel directe entre primer i segon classificat a l’horitzó.

El calendari que ve

Dels vuit partits que falten, només tres són al Palau. I les dues properes jornades el Barça té dues visites molt complicades: a Antequera, aquest proper dissabte a les 18h; i a Jaén, el dilluns dia 27 de març a les 21h. I després toca un pols directe amb el Mallorca Palma Futsal, a la Copa del Rei i a la lliga. Arriba el moment clau de la temporada, i per sort Velasco recupera a Ferrao i Dyego i comptarà, per primera vegada en els últims quatre mesos, amb tots els efectius disponibles.

Duel directe per partida doble

El calendari ha sigut capritxós i ha volgut que els dos primers classificats mesurin les seves forces per partida doble amb només una setmana de diferència. Primer, serà la semifinal de la Copa del Rei a Antequera, el dissabte dia 1 d’abril a les 14:30h; i després arribarà el duel clau pel liderat a la lliga, que tindrà lloc al Palau el dissabte dia 8 d’abril a les 17:30h. 

Al marge dels tres punts que separen ara mateix el Barça i el Mallorca Palma Futsal a la classificació, també cal tenir en compte que a l’anada a Son Moix el resultat va ser de 4-2 favorable al conjunt local. I per defensar el liderat serà molt important intentar guanyar l’average. Tot plegat, en menys d’un mes. Des d’ara i fins al 8 d’abril. Apassionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut