Barça - Noia: Sorpresa del Noia al Palau (3-4)

Barça - Noia: Sorpresa del Noia al Palau (3-4)

Els gallecs, amb un gran joc ofensiu i defensiu i la gran actuació d'Henrique, han aconseguit sumar la victòria al feu blaugrana

No ha estat el dia. El Barça de futbol sala no ha pogut guanyar en el seu retorn al Palau Blaugrana, després de l'aturada de seleccions, i ha caigut contra el Noia Portus Apostoli (3-4). L'equip de Jesús Velasco ho ha intentat, però s'ha trobat amb un rival que ha jugat molt bé, tant en defensa com en atac, i que s'ha emportat el triomf en la seva primera visita al Palau. A més, la manca d'encert ofensiu blaugrana i les grans intervencions del porter Henrique tampoc no han ajudat. Finalment, i tot i els gols de Ferrao, Pito i Adolfo, les dianes d'Alisson, Edu Jabá, Raggiati i Douglas Silva han materialitzat el triomf per als gallecs. 

 

La bona notícia ha estat el retorn de Ferrao, que ha tornat a jugar tres mesos després de lesionar-se. I ho ha fet amb gol per tal de demostrar que, malgrat l'aturada forçada, no ha perdut l'olfacte. 

Torna Ferrao

Així doncs, en el seu primer partit després de rebre l'alta mèdica, els 3.039 assistents han pogut tornar a veure'l celebrar. No ha trigat, a més, ni un minut a fer-ho, perquè ha obert la llauna després d'una jugada d'estratègia servida per Carlos Ortiz (1-0, min 1). 

Això sí, el Noia ha contestat ràpidament i Alisson, que ha rebut a l'interior de l'àrea, ha fet l'empat (1-1, min 2). A més, i tot i que el Barça ha tingut opcions per posar-se per davant, l'equip gallec ha aconseguit capgirar el marcador després d'una diana d'Edu Jabá (1-2, min 17) que ha marcat el pas pels vestidors. 

Gran partit del Noia

A la represa, Pito ràpidament ha fet l'empat, després d'aprofitar una recuperació i batre Henrique (2-2, min 24). A més a més, pràcticament en la següent jugada, Adolfo ha tingut el tercer per als blaugrana, però el pal s'ha interposat en el seu camí. 

No ha fallat el Noia en l'altra porteria, amb gols de Power Raggiati i Douglas Silva que han ampliat les distàncies a favor dels gallecs. A partir d'aquí, el Barça ha intentat retallar les distàncies, però la mala fortuna i Henrique han aparegut per dificultar-ho. A falta de 46:7 segons, Adolfo ha posat el 3-4, però no hi ha hagut temps per canviar el signe del duel i la derrota culer s'ha acabat consumant. 

LA FITXA

Barça, 3

Noia Portus Apostoli, 4

Barça: Miquel Feixas, Ortiz, Catela, Adolfo, Ferrao -cinc inicial- Pito, Sergio González, Sergio Lozano, Marcenio, Matheus, André Coelho, Antonio.

Noia: Henrique, Marcelo, Nico Rosa, Lluc, Alisson Neves -cinc inicial- L. Altamirano, Machado, Power Raggiati, Pirata, Bruno Gomes, Edu Jabá, Douglas Silva. 

Gols: 1-0, Ferrao (min 1). 1-1, Alisson (min 2). 1-2, Edu Jabá (min 17). 2-2, Pito (min 24). 2-3, Power Raggiati (min 25). 2-4, Douglas Silva (min 27). 3-4, Adolfo (min 39). 

Àrbitres: Lázaro Angulo, Santander Flamarique. Ha amonestat el local Lozano i els visitants Raggiati, Edu Jabá, Pirata, Douglas Silva i Bruno Gomes.

Assistència: 3.039 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut