Ferrao torna amb més ganes
Ofert per

Ferrao torna amb més ganes

El pivot rep l’alta tres mesos i mig després de parar per molèsties al tendó d’Aquil·les del turmell dret i serà la gran novetat per al Barça-Noia (dss, 17h, BarçaTV i Esport3)

El passat dia 1 de desembre, i després de la Ronda Elit de la Champions, Ferrao va haver de parar per molèsties persistents al tendó d’Aquil·les del turmell dret. El pivot s’ha sotmès durant aquest període de temps a un tractament específic per resoldre el problema i ara, gairebé tres mesos i mig després, ja té l’alta i reapareixerà contra Noia. En total, Ferrao s’ha perdut 17 partits, entre aquests les fases finals de la Supercopa i de la Copa d’Espanya, i torna motivat per ajudar l’equip en el tram decisiu de la temporada.

El brasiler és la gran novetat en la convocatòria de Velasco per al partit contra Noia. El tècnic només ha tingut una sessió, però, amb tot el grup per preparar el partit ja que els internacionals espanyols no han tornat a l’activitat fins aquest divendres. Per sort, el virus FIFA no s’ha cobrat cap víctima i només serà baixa Dyego, en el tram final de la seva recuperació.

Ferrao, motivat

“Em trobo molt bé i en condicions d’ajudar l’equip, les molèsties han desaparegut gairebé del tot, físicament em trobo molt bé i torno amb moltes ganes, i ara l’únic que faltarà és jugar partits per tornar a agafar el ritme de competició”, diu Ferrao.

“No veig el moment de retrobar-me amb el públic del Palau i amb els Dracs, tinc moltes ganes de fer-los gaudir molt d’aquí i fins al final de temporada i tornar serà molt especial perquè sempre ho passes malament quan no jugues”, reconeix el pivot brasiler.

Sobre el Noia, vuitè classificat, Ferrao s’espera un partit “dur” contra “un rival que no té res a perdre al Palau i que ja ha demostrat del que és capaç aquesta temporada”. La cita serà aquest dissabte a les 17h. S’espera una molt bona entrada al Palau, amb unes 3 mil persones, i el partit serà retransmès en directe per BarçaTV i Esport3.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut