Mallorca Palma Futsal, el rival a la Copa del Rei

Mallorca Palma Futsal, el rival a la Copa del Rei

La semifinal tindrà lloc el dissabte dia 1 d’abril a les 14:30h al pavelló Fernando Argüelles d’Antequera i s’oferirà en directe per Tdp

El sorteig de les semifinals de la Copa del Rei ha deparat els següents enfrontaments: Peñíscola-Jimbee Cartagena (dss, 1 d’abril a les 12h); i Mallorca Palma Futsal-Barça (dss, 1 d’abril a les 14:30h). La Final Four tindrà lloc a Antequera els dies 1 i 2 d’abril. Els vencedors dels dos partits s’enfrontaran a la final prevista per diumenge dia 2 d’abril a les 20h. Tota la competició s’oferirà en directe per Tdp.

Valoracions de Jordi Torras

“És un rival molt fort, un rival que está fent les coses molt bé com demostra que van segons a la lliga i estan a la Final Four de la Champions, i un rival que té fam de victòria perquè encara no han guanyat un títol com a Club”, adverteix el manager Jordi Torras.

Barça i Mallorca Palma Futsal ja van protagonitzar la final de l’última edició de la lliga, amb triomf blaugrana per 2 victòries a 0 al play-off. En l’únic precedent d’aquesta temporada, el Mallorca Palma Futsal va superar per 4 a 2 el Barça a Son Moix el passat mes de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut