Jesús Velasco: “Veig el grup molt motivat”

Jesús Velasco: “Veig el grup molt motivat”

El tècnic espera recuperar Ferrao per al partit contra Noia

Jesús Velasco sap que l'exigència al Barça és guanyar tots els títols, però el tècnic defuig la paraula obligació quan se li pregunta per la lliga i la Copa del Rei. “No podem infravalorar els rivals perquè sembla que només existeix el Barça i això no és així”, adverteix.

Com està anímicament el vestidor per fer front al tram decisiu de la temporada?

El grup està amb moltes ganes i molt motivat per lluitar per la lliga i la Copa del Rei. El grup té una dinàmica molt bona i entrena molt bé, i el problema més gran que podem tenir són les lesions que esperem que ens respectin fins a final de temporada.

Encara pesa l'eliminació a la Champions?

Això no s'oblida. És un objectiu prioritari que hem fallat, però això és esport i cal donar valor també a allò que fan els altres. Va sortir així i ja no cal donar-hi més voltes. Hem de centrar-nos en seguir treballant, seguir millorant i seguir jugant tan bé com sigui possible per brindar bons partits a la nostra afició i per guanyar el major nombre de partits i de títols possibles per al nostre Club.

Quan esperes recuperar Ferrao i Dyego?

Ferrao ja fa una setmana que s'entrena amb el grup i és possible que aquest dissabte ja jugui alguns minuts contra Noia. I Dyego està a prop, però apunta més al partit a Antequera que a dissabte que ve.

Quin és el camí per aconseguir els objectius?

El fet de jugar bé és el que et dóna més opcions de guanyar els partits, però cal entendre que aquest esport és netament defensiu. Aleshores el que hem de ser és seriosos i entendre quan hem de practicar un joc més efectiu i quan hem d'arriscar més per anar a buscar el partit i prioritzar el joc ofensiu i el desequilibri. Volem fer-ho de la millor manera possible perquè la gent es diverteixi, i nosaltres també, però també perquè el partit es guanyi.

Es parla d'obligació de guanyar Lliga i Copa del Rei, ho sents així?

Obligació no, a nosaltres ens obliguen a donar tot el possible per intentar guanyar-ho tot. I jo crec que estem en aquesta línia. Tot el grup està molt motivat i tenim clars els objectius que ens queden i el que volem aconseguir. A partir d'aquí, som el Barça i partim com a favorits a tot i se'ns exigeix guanyar-ho tot. Aleshores ho intentarem, per descomptat, però no podem infravalorar els rivals. Sembla que només hi ha el Barça i això no és així. També hi ha altres equips que estan treballant molt bé i que tenen grans plantilles i entre tots estem creant una competició molt bonica i molt difícil. El que tenim clar és que si ho fem bé tenim més opcions que la resta, però també sabem que podem perdre. I el desafiament és precisament aquest, fer-ho tan bé com sigui possible i intentar guanyar el que ens queda.

Dissabte rebeu la Noia després d'una altra aturada per seleccions. Com influeix això en el partit?

El problema que tenim és que Noia tindrà dues setmanes per preparar el partit i nosaltres només farem un entrenament junts. És un desavantatge enorme, però hem d'intentar compensar-ho amb motivació i sabent que juguem a casa. Hem de jugar efectiu i fer valer la qualitat individual perquè no hem pogut entrenar plegats des de fer molts dies i això es notarà en els aspectes coordinatius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut