Ortiz: “Si seguim així arribaran els títols”

Ortiz: “Si seguim així arribaran els títols”

Als seus 39 anys, el tanca madrileny gaudeix cada moment com si fos l'últim sense plantejar-se encara el futur i aspira a afegir la Lliga i la Copa del Rei al seu extens palmarès

Després de guanyar-ho tot amb Inter i retirar-se de la selecció amb 4 Eurocopes i sent el jugador amb més internacionalitats amb Espanya, Carlos Ortiz reflexiona sobre la segona temporada al Barça. Ja suma cinc trofeus de blaugrana i encara no ha dit la seva última paraula al Palau.

Quin balanç fas de la temporada fins avui?

“La temporada ha estat una mica una muntanya russa, amb contrastos molt exagerats. Va ser dur quedar fora de la Champions i no arribar a la final de Copa, però per contra estem molt bé a la lliga regular i estem fent grans partits últimament. El vestidor està tranquil perquè estem fent les coses bé i si seguim en aquesta línia arribaran els títols”.

Quines metes us marqueu?

Sent el Barça tenim l'obligació de guanyar les dues competicions que queden, la Copa del Rei i la lliga, i lluitarem per elles. Estem bé, darrerament millor, i comencem a recuperar gent lesionada. Tant de bo que no hi hagi més contratemps i puguem competir al 100% el que queda de temporada.

El dia 11 el Noia visita el Palau després de l'aturada. Com afronteu el partit?

Som un equip que practica el joc d´associació i l´èxit d´aquest model passa per entrenar molt junts i estar molt compenetrats. Per aquest motiu mai no ens vénen bé les aturades, però aquest és el peatge que toca pagar per tenir una de les millors plantilles del món. A més, ben aviat recuperarem dos jugadors diferencials com són Ferrao i Dyego i podrem repartir més la càrrega de minuts entre tots.

Com veus el Noia?

Han agafat el pols a la categoria i estan fent una gran campanya. Serà un rival molt perillós i motivat al màxim per visitar per primera vegada el Palau. Esperem que els pesi l'escenari i facin una passa enrere.

I què ens pots dir del teu futur?

Amb 39 anys no em queda cap altra que viure al dia, estic centrat en allò que queda de temporada, en aconseguir els objectius que ens hem marcat i el futur, doncs ja veurem.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut