En família

En família

Fins a 9 internacionals han marxat amb les seves seleccions, mentre Ferrao i Dyego ultimen la seva recuperació

La lliga de futbol sala s’atura per compromisos internacionals després de la contundent victòria per 2-6 del Barça a Valdepeñas i el proper partit no serà fins el dissabte 11 de març a les 17h al Palau contra Noia.

Èxode massiu

Han marxat nou jugadors. Cinc amb Espanya (Lozano, Adolfo, Dídac, Sergio i Antonio); tres amb el Brasil (Pito, Matheus i Marcenio); i un amb Portugal (André Coelho). Espanya i Portugal tenen partits oficials de classificació per al Mundial. Espanya contra Moldàvia i Xipre; i Portugal contra Bielorússia. Mentre que el Brasil disputa dos amistosos a casa contra l’Uzbekistan. 

Compte enrere per a Ferrao

Velasco afronta la setmana amb només 5 jugadors del primer equip: Feixas, Catela, Ortiz, Dyego i Ferrao, aquest últim ja a punt per reaparèixer, si no hi ha més contratemps, el proper partit a casa contra Noia. De fet, Dyego és l’únic dels cinc que treballa encara al marge del grup, tot i que també està en la fase final de la seva recuperació i té marcada en vermell la data del 18 de març per reaparèixer a Antequera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut