Barça - Jaén: Cap a la Final Four de la Copa! (7-2)

Barça - Jaén: Cap a la Final Four de la Copa! (7-2)

Els de Jesús Velasco guanyen al Palau Blaugrana i seran a Antequera per disputar la fase final de la Copa del Rei que es disputarà el cap de setmana de l'1 i 2 d'abril

I el Barça de futbol sala jugarà la Final Four de la Copa del Rei! L'equip de Jesús Velasco ha guanyat aquest dimarts el Jaén, al Palau Blaugrana, en els quarts de final de la competició, i ja pot preparar el viatge a Antequera, que acollirà la fase final d'aquesta competició els propers 1 i 2 d'abril. Una eliminatòria de color blaugrana des de l'inici, en què Matheus, Antonio (x2), Sergio Lozano, Sergio González (x2) i Pito han estat els golejadors d'una nova nit màgica. 

 

Domini des de l'inici

El Barça ha sortit endolladíssim, sent conscient que no podia deixar passar l'oportunitat. I ràpidament ha aprofitat aquesta inèrcia positiva per avançar-se en el marcador. Així, Matheus, amb un xut que ha sorprès el porter després de passar per un bosc de jugadors, i Antonio, amb un golàs des de fora l'àrea, han permès al Barça reflectir la superioritat sobre el parquet a l'electrònic del Palau (2-0, min 6). No s'han aturat aquí perquè Lozano, després d'un xut creuat que ha superat Espindola, ha ampliat diferències (3-0, min 10). 

Resultat que ha marcat el pas pels vestidors, però no el final perquè a la represa els gols han continuat caient. En part, també, perquè el Jaén ha començat la segona meitat ja directament amb porter-jugador. Això ha provocat, per una banda, que César reduís distàncies (3-1, min 24), però també que el Barça acabés de sentenciar el triomf.

Primer, amb una picadeta de Sergio González que ha superat Henrique, el porter del Jaén en el segon temps (4-1, min 30). Després, amb un xut d'Antonio des de camp propi i sense porter que s'ha colat al fons de la xarxa (5-1, min 31) i que ha consumat el seu primer doblet amb el Barça.  

Chino, amb un gran xut i un bon gol, ha posat el 5-2 (min 34) per pressionar una mica en el tram final. Però ja amb el temps corrent a la seva contra, les cinc faltes comeses i la diferència en el marcador, els de Dani Rodríguez no han pogut fer més. A més, han vist com Pito (6-2, min 39) i Sergio González (7-2, min 40) acabaven tancant el marcador. Antequera, doncs, ja ens espera!

LA FITXA

BARÇA, 7

JAÉN, 2

Barça: Didac, André Coelho, Lozano, Catela, Pito -cinc inicial- Matheus, Marcenio, Adolfo, Antonio, Sergio González, Ortiz, Puigvert. 

Jaén: Espindola, Taborda, Michel, Menzeguez, Mati Rosa -cinc inicial- Henrique (ps), Chino, Attos, Renato, Alan Brandi, César.

Gols: 1-0, Matheus (min 6). 2-0, Antonio (min 6). 3-0, Sergio Lozano (min 10). 3-1, César (min 24). 4-1, Sergio González (min 30). 5-1, Antonio (min 31). 5-2, Chino (min 34). 6-2, Pito (min 39). 7-2, Sergio González (min 40). 

Àrbitres: Felipe Madorrán, Urdanoz Apezteguía. Groga a Matheus, del Barça, i a Pablo Taborda, del Jaén.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut