Els ‘Talents’, a la Copa d’Espanya Juvenil

Els ‘Talents’, a la Copa d’Espanya Juvenil

El Barça debuta contra el Basilea canari en la segona edició d’una competición que reuneix els vuit millors equips de la categoria

El Barça Juvenil de futbol sala vol treure’s l’espineta de la temporada passada, quan va caure eliminat contra ElPozo als quarts de la primera Copa d’Espanya Juvenil, i arriba a Granada carregat d’il·lusió. Els de Pep Ruiz debuten aquest divendres contra el Basilea canari (16:30 RfefTV), i en cas de victòria jugarien dissabte a les 13:30h la semifinal contra el vencedor del partit Full Energía Zaragoza-Las Rozas. La final de la Copa d’Espanya Juvenil es disputarà el diumenge a les 13h, amb ElPozo defensant el títol.

Lozano, el mentor

El capità del primer equip Sergio Lozano apadrina el programa Talents en el qual participa l’equip i que lidera el Centre d’Excel·lència del Futbol Club Barcelona. També hi participen els altres 4 equips juvenils dels Esports professionals del Club i l’objectiu és treure el màxim rendiment individual i col·lectiu a partir d’una visió multi-disciplinar de l’alt rendiment: des de la nutrició i fins a l’estudi de tots els paràmetres de la preparació física de l’esportista, sense oblidar l’aspecte psicològic personal i de tot el grup.

Ara toca implementar sobre el terreny tot el treball que s’està duent a terme al Club des de la temporada passada per ajudar els esportistes en etapa formativa a optimitzar el seu rendiment en benefici de l’equip. Una feina ‘invisible’ que tothom espera que es transformi en un èxit esportiu aquest cap de setmana a Granada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut