Barça-Jaén, als quarts de la Copa del Rei

Barça-Jaén, als quarts de la Copa del Rei

Serà una eliminatòria a partit únic que donarà accés a la Final Four i que es disputarà al Palau el dimarts dia 21/2 o el dimecres 22/2

El Barça ja té rival per als quarts de la Copa del Rei. Serà el Jaén, i l’eliminatòria es disputarà a partit únic el dimarts dia 21/2 o el dimecres 22/2, hora per concretar, al Palau Blaugrana. 

Al marge del Barça-Jaén, la resta d’eliminatòries de quarts de final són les següents: Mallorca Palma Futsal-Noia Portus Apostoli; Movistar Inter-Jimbee Cartagena; i Servigroup Peñíscola-BeSoccer CD UMA Antequera.

Un  bitllet per a la Final Four en joc

Els guanyadors de les eliminatòries de quarts de final es classificaran per a la Final Four de la Copa del Rei que tindrà lloc a Antequera, al Pavelló Fernando Argüelles, el primer cap de setmana d’abril (dies 1 i 2 d’abril).

El Barça és el rei de Copes amb set títols, seguit de Movistar Inter i ElPozo que en tenen dos. Després de guanyar tres títols consecutius entre el 2018 i el 2020, els blaugrana fa dues temporades que no es classifiquen per a la Final Four d’una competició que té en l’Antequera el vigent campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut