Barça-Llevant: El líder no falla (4-2)

Tot i l'intent de reacció visitant a la segona part, els culers s'emporten un triomf molt treballat del Palau

Bona victòria del Barça al Palau Blaugrana. Els culers han superat el Llevant (4-2) en un partit molt disputat fins al final i segueixen intractables al capdamunt de la classificació. Els gols de Catela, Lozano, Ortiz i Sergio González donen així tres punts més als de Velasco per seguir liderant a la Lliga.

Bon inici culer

El partit s'ha posat ràpidament de cara per als culers, i als tres minuts de joc els blauganes ja manaven al marcador: una bona combinació entre Pito i Antonio, l'ha finalitzat Catela amb una gran rematada (1-0, min. 3). El domini local era absolut durant els primers compassos, i així ha seguit durant tota la primera meitat.

Tot i així, el segon gol es resistia, malgrat les bones ocasions del Barça. Però finalment han arribat dues dianes en un minut per deixar el matx encarrilat abans del descans. Primer Sergio Lozano, després d'una bona acció de Marcenio, feia el segon (2-0, min. 17), i segons després, era Ortiz qui marcava el tercer (3-0, min. 17) per ampliar l'avantatge abans de tancar la primera meitat.

Reacció visitant insuficient

Ja a la segona meitat, els visitants han reaccionat amb dos grans gols de Pachu (3-1, min. 29 i 3-2, min. 30) en pràcticament un minut, tornant a deixar el partit molt obert. Això ha obligat al Barça a reaccionar, que tornat a dominar amb bones arribades, però es resistia el gol de la tranquilitat.

El premi del gol ha arribat finalment mitjançant Sergio González (4-2, min. 38) després de la insistència barcelonista per tancar el triomf. Finalment, victòria molt treballada dels de Velasco per seguir liderant la classificació amb autoritat.

Barça, 4
Llevant, 2

Barça: Dídac, Antonio, Sergio Lozano, Catela, Pito -cinc inicial-. Puigvert, André Coelho, Sergio González, Marcenio, Ortiz, Adolfo.
Llevant: Fede, Antoniazzi, Miranda, Jamur, Pedro Toro -cinc inicial-. Pachu, Matheus Dener, Rafa Usín, Roger, Marc Tolrà.
Gols: 1-0, Catela (min. 3); 2-0, Lozano (min. 17); 3-0, Ortiz (min. 17); 3-1, Pachu (min. 29); 3-2, Pachu (min. 30); 4-2, Sergio González (min. 38).
Àrbitres: Barrilero Mohedano i Bustos Caparros. Groga a Pito, Ortiz, Antoniazzi i Pedro Toro.