Barça-Llevant: retrobaments que venen de gust!

Barça-Llevant: retrobaments que venen de gust!

Els exblaugranes Roger, Tolrà i Usín tornen al Palau en un enfrontament d’equips amb dinàmiques oposades (dg 12h, Esport3 i BarçaTV)

El Llevant va ser el rival del Barça en la final de la lliga de fa dues temporades, que no es va decidir fins a una agònica tanda de penals en el tercer i definitiu partit. En aquell equip, i encara es mantenen al Club granota, brillaven i brillen Roger, Tolrà i Usín, tres jugadors amb passat blaugrana. De fet, Roger i Tolrà van deixar empremta al Palau i el seu retorn sempre suposa una alegria per als aficionats culers. 

El Llevant, amb necessitat de punts

Des de la final de fa dues temporades, però, han canviat moltes coses al Llevant. La principal, el canvi d’entrenador. De Diego Ríos a l’exjugador Carlos Márquez, passant per una breu etapa amb Sergio Mullor. Els granota es troben en una situació delicada a la classificació, lluitant per evitar el descens. Encadenen vuit partits seguits a la lliga sense conèixer la victòria, amb set derrotes i un empat, tot i que venen de guanyar per un contundent 5-0 a l’Antequera a la Copa del Rei. El Barça, en canvi, és líder sòlid amb set punts d’avantatge sobre el Mallorca Palma Futsal, encara no coneix la derrota al Palau i encadena deu victòries consecutives entre totes les competicions després de caure a la Champions.

“Són un equip millor del que reflecteix la classificació i la necessitat de punts que tenen els converteixen en un rival especialment perillós”, adverteix Sergio González, que també elogia la bona dinàmica de l’equip. “Estem amb confiança perquè els resultats són bons i tenim un coixí de punts important que no podem perdre i tot passa per fer del Palau un fortí”.

Dyego, baixa per precaució

Velasco reservarà Dyego, amb petites molèsties a la cuixa dreta, mentre que Ferrao i Matheus continuen sent baixa. El lloc de Dyego a la convocatòria l’ocuparà el jove ala esquerrà del filial Puigvert. El Llevant té la baixa segura de Hamza per lesió. El Barça-Llevant serà aquest diumenge a les 12h, i serà retransmès en directe per BarçaTV i Esport3.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut