Pito, en ratxa golejadora

Pito, en ratxa golejadora

Ha fet dos hat-trick en els últims tres partits, i ha marcat 8 dels 15 gols que ha fet aquesta temporada en els últims cinc partits

Pito va reaparèixer d’una lesió muscular a la cuixa dreta que arrossegava des de la Champions tot just fa un mes, coincidint amb la disputa de la Supercopa, i des d’aleshores está en ratxa golejadora. La prova, ve de fer dos hat-trick decisius a casa contra Industrias i a la Copa del Rei a Saragossa, i també va marcar dos gols en la semifinal de la Supercopa contra ElPozo. Ja és el tercer màxim golejador de l’equip aquesta temporada amb 15 dianes, 8 de les quals en els darrers cinc partits, ha marcat en totes les competicions i només el superen en nombre de dianes Sergio González, amb 21 gols, i Adolfo, amb 18 gols.

“Tot és fruit del bon treball diari”

Pito es confessa en declaracions a BarçaTV a la prèvia del partit contra el Llevant. Parla del seu bon moment, de la ratxa de victòries de l’equip, que ja en són 10 de consecutives des de l’eliminació a la Champions, i també dels objectius immediats.

El Llevant: “Serà un partit molt dur contra el Llevant, primer perquè necessiten els punts i, sobretot, perquè venen de guanyar de manera contundent i fer un bon partit a la Copa i segur que vindran motivats però a nosaltres ens ha costat molt tenir aquesta avantatge al capdavant de la lliga i la volem mantenir”.

L’actitud: “Som el rival a batre i això es nota quan jugues contra els altres equips, que sempre surten amb una marxa més, hem de tenir clar que ningú ens regala mai res i sempre hem de donar el nostre màxim si volem seguir en la bona línia de resultats actual”.

Els gols: “Estic content per la bona ratxa de gols i tan de bo segueixi així, moltes vegades sortien les jugades però faltaven els gols i ara per sort surten les coses i he puc ajudar a l’equip en la finalització en un moment important perquè també falta Ferrao i espero que segueixi sent així”.

La ratxa de l’equip: “Las victòries donen confiança i són el reflex que estem treballant en la bona direcció per intentar guanyar tots els títols que queden en joc, ara toca mantenir aquest nivell i saben també que encara tenim marge de millora en alguns aspectes com mantenir el mateix nivell d’intensitat durant els 40 minuts o intentar encaixar menys gols”.

El factor Palau: “Aquesta temporada el Palau és un fortí, cada vegada ve més gent a veure’ns i quan el pavelló està ple, amb 4 mil persones o més i els Dracs animant, es nota molt, i sé de què parlo perquè també ho he patit com a jugador rival, i aquest és un avantatge que hem d’intentar aprofitar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut