Sala 10 Zaragoza – Barça: Classificats per als quarts de final (5-7)

El Barça jugarà la següent ronda de la Copa del Rei després d’eliminar el conjunt aragonès a la pròrroga

El Barça de futbol sala ha eliminat el Sala 10 Zaragoza als vuitens de final de la Copa del Rei, en un partit molt igualat on el Barça ha hagut d’arribar a la pròrroga. Però finalment ha aconseguit eliminar el conjunt aragonès per 5-7, amb els gols de Coelho, Dyego, Adolfo, Pito (x3) i Lozano.

Els quarts de final seran el dia 21 de febrer, també a partit únic, i el Barça coneixerà el rival després del sorteig, en uns quarts on ja estan classificats el Palma Futsal, el Movistar Inter i el Jimbee Cartagena.

Toca reaccionar

El Barça ha sortit amb perill en els primers minuts de partit, ja que els jugadors de Velasco han tingut dues ocasions clares, però els xuts tant d’Adolfo com de Catela han estat aturats pel porter del Sala 10 Iván Bernad (min. 3).

Però a partir d’aquestes ocasions el Zaragoza ha començat a inquietar la porteria de Miquel Feixas i, després d’una jugada d’estratègia, els aragonesos s’han avançat al marcador amb el gol d’Óscar Villanueva al minut 5 de la primera part.

Els blaugranes han reaccionat ràpidament al gol local i només quatre minuts després Coelho ha empatat el partit per al Barça, després d’un gran contracop. Amb el gol de Coelho, el partit s’ha igualat i s’han anat succeint les ocasions fins a un penal d'Antonio Pérez sobre Óscar Villanueva que Richi Felipe ha aprofitat. D'aquesta manera, l’equip de Jesús Velasco ha arribat a la mitja part per darrere en el marcador i, per tant, ha tocat reaccionar per passar als quarts de final.

Empat a l’últim segon

A la represa el Barça ha sortit molt millor. I només s'han hagut d’esperar quatre minuts per veure l’empat culer, amb tot un golàs de Dyego per l’escaire de la porteria aragonesa al minut 24.

Amb l’empat, el Barça ha seguit pressionant per certificar la remuntada, però Iván Bernad, el porter del Sala 10, ha aturat tots els xuts blaugranes. Malgrat tot, Adolfo ha aconseguit posar per primera vegada al Barça per davant en el minut 31, després d’un gran xut lateral. Però poc li ha durat l’alegria al Barça, ja que els aragonesos han empatat als dos minuts després d’una pèrdua en sortida del Barça en què Óscar Villanueva no ha perdonat.

L'aparició de Pito, amb dues genialitats, ha posat al Barça dos gols per sobre. El primer, al minut 35, després d’una bona contra; i el segon, amb un xut espectacular al minut 38 per posar el 3-5. Però ni així el Barça ha aconseguit tancar l’eliminatòria ja que els aragonesos han empatat el partit en menys de 20 segons gràcies als gols de Retamar i de Flores en l’últim minut. Així, ha tocat anar a la pròrroga.

Pito i Lozano sentencien

En el temps extra, els dos equips han tingut una gran ocasió a la primera part, però el pal ha salvat el Sala 10, per una part, i Miquel Feixas al Barça, per una altra. Malgrat tot, a la segona meitat, i després d’una triple parada espectacular de Bernad, Pito ha pogut posar el 5-6 i el seu tercer gol del matx per, ara sí, tornar a encarrilar l'eliminatòria. El gol definitiu ha arribat 20 segons més tard, quan Lozano ha posat el 5-7 final i que permet al Barça ser a la següent ronda de la Copa

Sala 10 Zaragoza, 5

Barça, 7

Sala 10 Zaragoza: Iván Bernad, Richi Felipe, Carlos Retamar, Tomás Pescio i Adri Ortego – cinc inicial – Dani Álvarez, Óscar Villanueva, Mateo Flores, David Yera, Alberto Inés, Adrián Rivera, Marcos Forga, Carlos García i Rubén Sancho.

Barça: Miquel Feixas, Dyego, Adolfo, Catela i Ortiz – cinc inicial – Dídac, Coelho, Antonio Pérez, Lozano, Pito, Sergio González i Marcenio.

Gols: 1-0, Óscar Villanueva (min. 5); 1-1, Coelho (min. 9); 2-1, Richi Felipe (min. 17); 2-2, Dyego (min. 24); 2-3, Adolfo (min. 31); 3-3, Óscar Villanueva (min. 33); 3-4, Pito (min. 35); 3-5, Pito (min. 38); 4-5, Retamar (min. 39); 5-5, Flores (min. 39); 5-6, Pito (min. 45); 5-7, Lozano (min. 46).

Àrbitres: Tomás Santander i David Urdánoz. Que ha amonestat amb targeta groga a Rivera, de Sala 10, i a Catela, del Barça.

* FOTO: @photofutsal