Córdoba – Barça: Victòria coral (2-5)

Els blaugranes sumen la setena victòria consecutiva i acumulen 43 punts a la lliga

Els de Jesús Velasco s’emporten la victòria a la pista del Córdoba (2-5) en un partit on els blaugranes han estat molts superiors amb gols de Segio González, Catela, Lozano, Marcenio i Coelho. Un triomf que suposa la continuïtat d’una extraordinària dinàmica a la lliga amb set victòries consecutives i que els situa com a líders amb 43 punts, a set del segon classificat, el Palma.

Imposició blaugrana

El Barça ha començat el partit decidit a continuar amb la bona dinàmica a la lliga. Els de Jesús Velasco han marcat el ritme del partit generant ocasions clares des dels primers compassos. I és que amb aquesta superioritat blaugrana, el gol no tardaria gaire a arribar. Després de dues ocasions consecutives enviant la pilota fora de la porteria fregant el pal, Sergio González ha posat el 0-1. L’ala ha marcat el seu catorzè gol de la temporada rematant amb un xut potent una passada de Marcenio.

El segon no ha tardat tant a arribar com el primer. I és que dels peus de Catela ha arribat el 0-2 en xutar de primeres un servei de Sergio Lozano. Malgrat que amb els dos gols, el conjunt barceloní ha refredat una mica el partit, els andalusos no s’han rendit, i en una acció d’estratègia a pilota parada han retallat distàncies en el marcador. L’encarregat ha estat el Pitxitxi de la lliga, Alberto Saura, en perforar la porteria de Dídac Plana per l’esquadra.

Però abans d’arribar al descans, el Barça, dels peus de Marcenio, ha tornat a ampliar la diferència amb una jugada col·lectiva espectacular, sortint ràpid de la pressió i definint perfecte davant del porter.

No aflueixen

A la represa, Sergio Lozano s’ha afegit a la festa. Després d’avisar fins a dues ocasions als primers minuts de la segona part, a la tercera va a la vençuda i ha caigut l’1-4. El tretzè gol de Lozano, setè en la Lliga, ha arribat després d'una recuperació de pilota de Pito. I és que amb aquest marcador, els locals han quedat tocats anímicament i el Barça cada cop se sentia més còmode i superior dins del duel.

Ara bé, en uns minuts bojos, ple d’intercanvi de cops, el Córdoba ha aconseguit marcar el segon amb un xut de Viana. Però pocs instants després, Coelho després d’una excel·lent jugada de Pito, ha tornat a posar la diferència de tres gols per firmar el 2-5 final.

El proper compromís dels blaugranes serà el dimecres 25 de gener en el duel de la competició domèstica contra el Zaragoza al Pabellón siglo XXI (19.00 hores)

Córdoba, 2
Barça, 5

Córdoba: Víctor, Pablo del Moral, Jesulito, Zequi i Alex Viana –cinc inicial – Muhammad, Rodríguez, Perin, Miguelín, Bolo, Ismael i Saura.

Barça: Dídac, Sergio González, Catela, Dyego i Coelho – cinc incial – Antonio, Lozano, Marcenio, Adolfo, Ortiz i Pito.

Gols: 0-1, Sergio González (min.11); 0-2, Catela (min.13); 1-2, Saura (min.15); 1-3, Marcenio (min.18); 1-4, Lozano (min. 22); 2-4, Viana (min. 33); 2-5, Coelho (min. 36)

Àrbitres: Delgado Satre, Martínez Flores.