Màxima alerta contra un Córdoba amb necessitats

Màxima alerta contra un Córdoba amb necessitats

El Barça afronta el partit en el millor moment de la temporada però amb l’assignatura pendent d’encaixar menys gols (dv, 20:30h, BarçaTV i Esport3)

Encara amb la injecció anímica de la Supercopa i la millor ratxa de victòries a la lliga, amb 6 triomfs consecutius, el Barça de Velasco visita un Córdoba amb una dinàmica completament oposada, a només un punt del descens, i que no es pot permetre cedir més punts a casa.

Velasco només té les baixes ja conegudes de Ferrao i de Matheus, i l’equip viatja aquest dijous a Córdoba amb els 12 jugadors disponibles del primer equip. El Córdoba també tindrà les baixes del porter Cristian i de Pulinho. Tot i tenir problemes a la classificació, els de Josan González tenen una plantilla molt completa en la qual destaquen com a golejadors Miguelín, amb 8 dianes, i Saura, amb 14 gols.

Catela i Coelho, protagonistes a la prèvia

“En una lliga tan igualada tots els partits fora de casa són molt perillosos, i Córdoba serà un rival especialment complicat perquè necessita els tres punts”, avisa Catela, que també parla del seu moment personal. “Ha sigut una setmana moguda però la veritat és que estic bé i tranquil i estic treballant dur perquè tots estiguem contents i el Club també i, sobretot, estic centrat en ajudar l’equip a aconseguir tots els objectius que ens hem marcat aquesta temporada”, diu Catela.

“Hem d’aprofitar el bon moment de joc i resultats per mantenir la inèrcia guanyadora, però també hem de fer autocrítica perquè estem encaixant massa gols i estem treballant aquest aspecte per ser encara més competitius”, remarca André Coelho.

El Córdoba-Barça serà aquest divendres a les 20:30h i serà retransmès en directe per BarçaTV i Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut