Barça-Valdepeñas, als quarts de la Copa

Barça-Valdepeñas, als quarts de la Copa

L’enfrontament en una hipotètica semifinal seria amb el guanyador de l’eliminatòria Antequera-Movistar Inter

Aquest dimecres s’ha celebrat el sorteig de la Copa d’Espanya que se celebrarà al Palacio Municipal de Deportes de Granada entre els propers 9 i 12 de febrer.

Ferrao ha sigut la mà innocent del sorteig de Copa que s’ha celebrat aquest dijous a la seu de Las Rozas de la RFEF. El Barça es creuarà als quarts de final amb el Valdepeñas, en un partit que es disputarà el dijous dia 9 de febrer. I els de Velasco s’enfrontarien al guanyador de l’enfrontament Antequera-Movistar Inter en una hipotètica semifinal que seria dissabte dia 11 de febrer. 

A l’altra banda del quadre, en els quarts de final de divendres, s’enfrontaran Mallorca Palma Futsal-Jaén i Cartagena-ElPozo, i cap d’ells podria ser rival del Barça fins a una hipotètica final que tindria lloc el diumenge dia 12 de febrer.

photo_5926746108032302323_y

Valdepeñas i Barça ja es van enfrontar a la final disputada a Màlaga el 2020, amb triomf blaugrana per 4-3, i en el conjunt rival juguen els exblaugranes Boyis, Bateria i Óscar de la Faya. També serà un partit especial per a Sergio González i Catela, ex de Valdepeñas.

El Juvenil, contra el Basilea 

També s’ha sortejat la Copa d’Espanya Juvenil que reuneix els vuit campions d’hivern de la categoria i que es farà a Granada coincidint amb la Copa d’Espanya sènior. El Barça jugarà els quarts contra el CD Basilea de Las Palmas de Gran Canària, i una hipotètica semifinal contra el guanyador de Las Rozas-Full Energía Zaragoza. Per l’altra banda del quadre, Ibarreta-Sporting Almería i ElPozo-Valladolid Tierno Galván.

Ferrao, prudent

“En aquesta competició tots els partits són difícils i el primer partit encara més, i el Valdepeñas és un rival molt competitiu que ens exigirà donar la nostra millor versió per passar a les semifinals”, ha dit Ferrao.

Recordem que el Barça, que ha guanyat 6 vegades la Copa d’Espanya, defensa el títol aconseguit la temporada passada a l’Olivo Arena de Jaén. Els blaugranes han disputat les últimes 4 finals de Copa d’Espanya de manera consecutiva i han guanyat 3 de les 4 últimes edicions del torneig. L’equip amb més títols és Movistar Inter, amb onze.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut