Barça- ElPozo Múrcia: Festival blaugrana i a la final! (2-7)

Els de Jesús Velasco s'imposen clarament al conjunt murcià i aquest diumenge disputarà la final de la Supercopa davant Movistar Inter

Triomf solvent i cap a la final de la Supercopa. El Barça ha firmat un gran partit i ha golejat ElPozo Múrcia (2-7). Un partit en què els de Jesús Velasco han firmat una gran primera meitat (0-5). A la represa els culers no han donat peu al conjunt murcià de remuntar tot i retallar diferències en els primers compassos de la segona meitat.

Primera meitat per emmarcar

Els de Jesús Velasco han saltat al partit amb ganes d'encarar la classificació per la gran final de la Supercopa. I així ha estat amb el 0-1, obra de Marcenio. Però els blaugrana no han afluixat el ritme i Pito situaria el 0-2 al minut 3 de partit. La piconadora blaugrana no s'ha aturat i ha arribat el tercer gol de la nit. Sergio Rodriguez ha firmat el 0-3 en aprofitar una assistència de Dyego.

Molt bona centració barcelonista que donava poques concessions al rival. Sergio Lozano ha estat l'autor del quart gol de la nit en un meravellós inici culer (0-4, min 11). I els de Jesús Velasco encara tindrien temps d'arrodonir la primera meitat amb el cinquè gol, obra de Pito.

No afluixen

A la represa el Barça ha vist com ElPozo Múrcia retallava diferències amb una diana de Rafa Santos (1-5, min 22). Però els culers no s'han arronsat i han respòs amb un gol de Dyego (1-6, min 25). Els minuts passaven i el Barça tenia cada vegada el bitllet per la final més a prop. El domini culer ha donat el setè gol de la nit, obra de Marcenio a poc més de 10 minuts pel final.

En el tram final ElPozo ha situat el 2-7 ja amb el matx definit. Els de Jesús Velasco disputaran la final d'aquest diumenge davant Movistar Inter a les 19.30 hores.

Fitxa del partit:

ElPozo Múrcia, 2
Barça, 7

ElPozo Múrcia: Juanjo, Valerio, Gadeia, Marcel i Rafa Santos -cinc inicial-, Taffy, Darío, Ricardo, Taynan, Alberto García i Leo Santana.

Barça: Dídac, Coelho, Lozano, Marcenio i Pito -cinc inicial-, Adolfo, Puigvert, Ortiz, Catela, Antonio, Dyego i Sergio González.

Gols: 0-1, Marcenio (min 2); 0-2, Pito (min 3); 0-3, Sergio Rodriguez (min 7); 0-4, Sergio Lozano (min 11); 0-5, Pito (min 20); 1-5, Rafa Santos (min 22); 1-6, Dyego (min 25); 1-7, Marcenio (min 29); 2-7, Alberto (min 35).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina Tapiador.