Barça - Movistar Inter: Victòria amb remuntada inclosa (3-1)

Els madrilenys s’han avançat en la primera part, però els gols de Matheus, Adolfo i Sergio González en dos minuts han permès als de Jesús Velasco endur-se el triomf

El Barça de futbol sala ha aconseguit un triomf molt important al Palau Blaugrana, en l’última jornada de la primera volta. Contra el Movistar Inter, amb remuntada inclosa després dels gols de Matheus, Adolfo i Sergio González (3-1), que permeten als de Jesús Velasco afrontar aquesta aturada nadalenca amb quatre punts al capdavant de la classificació. Victòria de prestigi, que ha costat moltíssim després del gol inicial de Raúl Gómez, que s’ha hagut de suar de valent però que ha acabat amb tres punts més al caseller.

S’avança l’Inter

No ha estat una primera part fàcil. L’Inter ha començat millor, i s’ha trobat ràpidament amb un gol a favor a través de Raúl Gómez (0-1, min 2). Acció que, de fet, ha marcat el pas pels vestidors.

Perquè, tot i que a poc a poc el Barça ha començat a carburar i a buscar la porteria de Jesús Herrero, sobre el parquet del Palau s’ha viscut un intercanvi de ritmes i de joc, amb intensitat, però sense gaires ocasions clares per part blaugrana, en què ha faltat l’última passada. L’Inter, per la seva part, sí que podria haver ampliat distàncies, però una rematada de Pol Pacheco s’ha topat contra la creueta (min 16).

Dos minuts que canvien el guió

A la represa, però, el color de partit ha canviat. Ha costat uns quants minuts, però quan ha aparegut l’eficàcia, el Barça ha pogut començar a celebrar. Primer ho ha fet Matheus, amb un bon xut (1-1, min 28), un minut abans que Adolfo capgirés el marcador pràcticament sense temps per pair el primer gol blaugrana (2-1, min 29). I no s’ha acabat aquí perquè, poc després, una jugada personal i una bona definició de Sergio González ha ampliat diferències (3-1, min 30).

D'aquesta manera, el Barça tanca la primera volta amb un triomf important i a quatre punts del segon classificat, el Palma Futsal. Ara el proper repte blaugrana serà la Supercopa d’Espanya, just després de Reis, amb les semifinals contra ElPozo Múrcia el proper 7 de gener.

LA FITXA

Barça, 3

Inter, 1

Barça: Dídac, Ortiz, Lozano, Matheus, Adolfo -cinc inicial- Dyego, Catela, Marcenio, André Coelho, Sergio González.

Inter: J.Herrero, Tripodi, Raya, Sepe, Raúl Gómez -cinc inicial- Pol Pacheco, Cecilio, Eric Martel, Drahovsky, Borja, Carlao, Kaito.

Gols: 0-1, Raúl Gómez (min 2). 1-1, Matheus (min 28). 2-1, Adolfo (min 29). 3-1, Sergio González (min 30).

Àrbitres: Felipe Madorrán, Urdanoz Apezteguia. Groga al visitant Tripodi.

Assistència: 2.871 espectadors.