Manzanares - Barça: Campions d'hivern! (3-6)

Manzanares - Barça: Campions d'hivern! (3-6)

Tot i que encara falta el partit contra l'Inter per tancar la primera volta, el triomf a Ciudad Real assegura l'equip de Velasco arribar com a líders al Nadal

Passi el que passi, el Barça ja és matemàticament campió d'hivern de la temporada 22/23. Ho ha aconseguit després del triomf contra el Manzanares (3-6), quan encara falta una jornada per al final de la primera volta, amb doblet d'Adolfo i gols de Dyego, Sergio Lozano, Sergio González i Antoñito en pròpia porteria. Aquesta, doncs, és la cinquena vegada que el Barça es proclama campió d'hivern, després de fer-ho les temporades 11/12, 12/13, 16/17 i 21/22.

 

I ho ha aconseguit en un duel complicat, amb un Manzanares rocós i amb ganes d'aconseguir una victòria molt important a casa. Això ha provocat que el Barça no se sentís còmode en bona part del partit i que els de Ciudad Real hagin aprofitat els seus moments.

Igualtat al descans

Com, per exemple, en el desconcert inicial blaugrana, quan Álvaro López ha inaugurat el marcador amb una rematada plàcida (1-0, min 4). Aquesta acció ha dificultat encara més la feina dels de Velasco, tot i que la reacció del Barça ha acabat arribant. Primer, amb efectivitat, a través d'una centrada d'Adolfo i una rematada de Dyego que ha significat l'empat (1-1, min 8). Després, amb joc, i amb ocasions que han estat a prop de capgirar el marcador. La més clara, un xut al pal de Catela a falta de dos minuts per al descans (min 18). 

La marxa més que ha posat el Barça s'ha mantingut a la represa i Adolfo, després d'una assistència de Dyego, ha pogut capgirar el marcador (1-2, min 22). No n'ha tingut prou el Barça i, minuts més tard, gràcies a la societat Sergio González i Sergio Lozano s'ha ampliat la diferència amb el gol del capità (1-3, min 25). 

Costa tancar la victòria

La victòria, però, s'ha resistit. Perquè un xut de primeres i col·locat de Cortés ha reduït diferències (2-3, min 32). Sergio González ha tallat la reacció (2-4, min 33), però una volea d'Humberto que ha desviat Daniel ha posat el 3-4 (min min 34). 

Però els punts són culers

Assegurar-se el títol honorífic de campió d'hivern estava en joc, tot i que encara queda el partit de l'Inter, i per això el Barça no ha volgut deixar escapar el triomf. Així, quan més ha patit, i després que Dídac Plana salvés l'empat, els blaugrana han sentenciat. Adolfo ha aparegut per aprofitar una errada defensiva del Manzanares (3-5, min 38) i Antoñito, en pròpia porteria, amb els locals arriscant amb porter-jugador, ha acabat de tancar el resultat (3-6, min 38). 

D'aquesta manera, el Barça ha aconseguit el triomf, no sense suar, que li permetrà tancar la primera volta com a líder passi el que passi el proper dimecres contra l'Inter al Palau (20.30 hores).  

LA FITXA

Quesos Hidalgo Manzanares FS, 3

Barça, 6

Manzanares: Antonio Navarro, Humberto, Cortés, Antoñito, Raúl Campos -cinc inicial- Álvaro López, Daniel, Rafa López, Manu Diz.

Barça: Dídac, Sergio Lozano, Matheus, Marcenio, Sergio González -cinc inicial- André Coelho, Catela, Dyego, Adolfo, Ortiz.

Gols: 1-0, Álvaro López (min 4). 1-1, Dyego (min 8). 1-2, Adolfo (min 22). 1-3, Lozano (min 25). 2-3, Cortés (min 32). 2-4, Sergio González (min 33). 3-4, Daniel (min 34). 3-5, Adolfo (min 38). 3-6, Antoñito (min 38). 

Àrbitres: Delgado Sastre, Martínez Flores. Groga al local Rafa López i als visitants Sergio Lozano, André Coelho i Catela. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut