Osasuna Magna – Barça: Victòria de líder (1-3)

Els blaugranes seguiran líders una jornada més després de guanyar als navarresos en un duel molt ajustat

Els de Jesús Velasco s’emporten la victòria de la pista del Xota en un partit molt igualat per 1-3, amb gols de Sergio Lozano (2) i Sergio González. Un partit que s’ha decidit per detalls, entre dos equips molt competitius. Al final els blaugranes han sabut gestionar l’avantatge al marcador a la segona part i s’han emportat els tres punts, per seguir líders de la Lliga.

Inici molt igualat

Els primers minuts del duel han estat molt igualats entre navarresos i catalans. Els dos equips buscaven el gol, però sense claredat en les darreres passades. De fet, s’han vist poques ocasions en els primers minuts. La primera ha estat als set minuts, quan Juninho, el jugador del Xota, ha enviat una pilota al pal.

L’empat seguia al marcador, quan semblava que el partit se n’anava al descans amb el mateix resultat amb el qual havia començat el partit. Però ha estat quan ha aparegut el capità blaugrana per obrir el marcador. Sergio Lozano ha tirat un túnel, i posteriorment una paret amb Sergio González, per posar el primer gol del partit als 17 minuts (0-1).

Però, poc li ha durat l’alegria als de Jesús Velasco, ja que només un minut després, ha empatat Juninho quan faltaven només dos minuts per la fi de la primera part. Un gol que tornava a deixar les coses igual que com havien començat.

Resistència blaugrana

A la represa hem hagut d’esperar molt poc per veure el primer gol, ja que Sergio González als 37 segons de la segona part regatejava al porter per tornar a posar al Barça per davant (1-2, min. 21).

El gol blaugrana ha fet que el Xota busqués més la porteria del Barça i ha estat quan ha aparegut Miquel Feixas per evitar, en més d’una ocasió, que els navarresos empatessin el partit, amb una gran parada al minut 26 i una altra al 28.

El Xota ha començat a augmentar el ritme de joc, fent que cada vegada més s’acostaven a la porteria blaugrana. Mentre que els de Jesús Velasco seguien amb l’avantatge al marcador, i intentaven aprofitar els contracops que deixaven als navarresos que estaven tirats a l’atac i amb el porter-jugador. I així ho ha aprofitat Sergio Lozano a l’últim segon de partit per sentenciar el matx (1-3, min. 39).

El proper compromís dels homes de Jesús Velasco serà el proper dissabte 10 de desembre, al Palau Blaugrana davant el Cartagena.

Osasuna Magna Xota, 1

Barça, 3

Osasuna Magna Xota; Ohian Sánchez, Carlos Vento, Dani Zurdo, Toni Escribano i Juninho – cinc inicial – Geraghty, Roberto Martil, Fabinho, Carlos Larrayoz, Cerviño, Miguel Planillo, Pol Barrot i Josu Mendive.

Barça: Feixas, Lozano, Dyego, Puigvert i Adolfo – cinc inicial – Matheus, Coelho, Catela, Sergio G, Marcenio, Toure, Dídac i Ortiz.

Gols: 0-1, Sergio Lozano (min. 17); 1-1, Juninho (min. 18); 1-2, Sergio González (min. 21); 1-3, Sergio Lozano (min. 29).

Àrbitres: José Manuel Carreira i Rubén Ferrero. Han amonestat a Sergio González del Barça. I a Juninho, Geraghty i Dani Zurdo del Xota.