Barça –Betis Futsal: Victòria moral (6-3)

Els blaugranes mantenen el liderat després de vèncer als andalusos en un partit molt disputat

Després de l’eliminació europea, l’objectiu era passar pàgina, i així ha estat. El Barça ha derrotat al Betis Futsal per 6-3 en un partit marcat per les absències blaugranes. Els culers han sabut gestionar les importants baixes de la plantilla (Ferrao, Pito i Antonio) i finalment, s’han emportat el duel contra els andalusos en un partit molt disputat on els bètics no ha posat les coses fàcils.

Inici verd-i-blanc

El matx ha començat de la millor manera possible. Encara no s’havia arribat al minut tres de partit quan Dyego, amb una jugada marca de la casa, ha obert la llauna per avançar el Barça en el marcador (1-0). El gol ha donat un punt de tranquil·litat els blaugranes que veien com a poc a poc el Betis s’acostava més a la porteria de Dídac Plana. Però la calma ha durat poc. Després d’una pèrdua de pilota blaugrana el conjunt andalús ha organitzat un contraatac que ha finalitzat amb un gol de Charly (1-1).

A partir d’aquí el Betis ha intentat dominar el partit, però els de Velasco no li han posat les coses fàcils. En veure l’exigència del duel, el Barça ha trepitjat l’accelerador per intentar aconseguir el control del matx. Però el conjunt andalús no ha cedit i en una altra errada blaugrana, Aitor ha posat el 1-2 amb un xut imparable des de la frontal de l’àrea (min. 16). Abans d’arribar al descans els culers han avisat la porteria vistent, però s’ha trobat amb un mur sota pals i finalment han acabat el primer temps amb l’1-2 al lluminós.

Premi a la insistència

A la represa, les ocasions continuaven caient als dos cantons i a poc a poc han anat transformant-se en gols. En una jugada on el Barça ha tingut un punt de fortuna, els de Velasco han aconseguit empatar el marcador (2-2). Dídac Plana intentava enviar una passada llarga quan el porter bètic l’ha intentat interceptar i ha acabat la pilota al fons de la porteria. Però poc ha durat l’alegria blaugrana quan en una acció a pilota aturada, instants després, el conjunt andalús ha tornat a posar l’avantatge al marcador (2-3, min. 28)

I és que el partit ha agafat un punt de bogeria i en pocs minuts ha canviat el guió del partit. El minut 29, ha tornat a arribar l’empat blaugrana dels peus de Matheus després d’una gran jugada col·lectiva (3-3, min. 29). El Barça ha continuat intentant-ho i dos minuts després, ha reaparegut Dyego per capgirar el resultat i recuperar l’avantatge blaugrana al marcador (4-3). Finalment, Adolfo ha sentenciat el partit en marcar el cinquè i el sisè gol i firmar un resultat final de 6-3.

Amb aquesta victòria, el proper compromís dels blaugranes serà el dimarts 6 de desembre al Pabellón Anaitasuna contra el Xota (18.30 h)

Barça, 6

Betis, 3

Barça: Dídac, Coelho, Dyego, Matheus, Sergio G – cinc inicial- Miquel Feixas, Adolfo, Lozano, Catela, Puigvert, Marcenio, Ortiz.

Betis: Raúl S., Piqueras, Lin, Raúl Jiménez, Eric Pérez – cinc inicial – Jaime, Joselito, Atior, Charly, Carrasco, Rafa Henmi, Fernando, Gensuke.

Gols: 1-0, Dyego (min. 3); 1-1, Charly (min. 7); 1-2 Aitor (min. 16); 2-2 Raul Sánchez  (pp) (min.27); 2-3, Piqueras (min. 27); 3-3, Matheus (min. 29); 4-3, Dyego (min. 31); 5-3, Adolfo (min. 37), 6-3, Adolfo (min. 38)

Àrbitres: Fernando Faubell i Tomás Santander. Targeta groga pels blaugranes Lozano i Matheus i pels verd-i-blancs Aitor Blanco i Raul Jiménez