Barça - Pula: S'escapa la Final Four (7-2)

Els blaugrana es queden a un gol d'obtenir el bitllet per a la fase final

A les portes de la Final Four. El Barça no pot obtenir el bitllet per a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League tot i guanyar al Pula (7-2). I és que els blaugrana necessitaven imposar-se per sis gols de diferència. I és per això que els de Jesús Velasco s'han quedat a tan sols un gol d'assolir-ho. Els golejadors blaugrana han estat Pito, Catela, Dyego, Adolfo (2) i Matheus (2).

S'avança el Pula

El matx no ha començat bé pels interessos culers. I és que el Pula situaria l'1-0 als 9 minuts de joc mitjançant el porter Milanovic. Però la reacció blaugrana ha estat molt efectiva. Dues dianes dels de Jesús Velasco han capgirat el marcador. Un doblet d'Adolfo en tan sols 40 segons situaven el Barça per davant. Un cop d'efecte per començar a assolir l'objectiu.

El Barça ha passat a dominar el joc i les ocasions. Ferrao enviaria una pilota al pal en una primera meitat que s'acabaria amb el 2-1.

Insistència culer sense premi

A la represa el Barça ha sortit amb molta intensitat. El Pula ha fallat un penal i els blaugrana han seguit buscant la porteria jugant de cinc. Matheus marcaria el 3-1 (min 24). El Pula ha aprofitat un error culer per retallar diferències (3-2, min 29). Però els de Jesús Velasco no han deixat de buscar el gol.

El pal evitar dos gols, un de Matheus i un altre de Ferrao. Pito marcaria el 4-2 i al Barça li faltaven quatre gols en nou minuts davant un Pula ben situat a la pista. La insistència i treball culer han permès creure-hi i tenir opcions fins al final. Catela (min 38) i Dyego (min 39) ho deixaven tot obert a falta d'un minut de partit. Calien dos gols.

Matheus ha marcat quan restaven nou segons pel final. I el Barça encara ha tingut un xut per aconseguir el vuitè gol de la tarda. Però sense fortuna de cara a porteria. Amb aquest resultat els blaugrana es queden a les portes de la Final Four.

Barça, 7
Pula, 2

Barça: Dídac, Matheus, Adolfo, Pito i Ortiz -cinc inicial-, Coelho, Antonio, Dyego, Lozano, Ferrao, Catela i Sergio.

Pula: Milanovic, Osredkar, Mataja, Difonso i Vukmir -cinc inicial-, Lorber, Moravac, Grbic, Moravac, Baisel, Lolic, Bilic, Sulentic i Prelec.

Gols: 1-0, Milanovic (min 9); 1-1, Adolfo (min 10); 2-1, Adolfo (min 10); 3-1, Matheus (min 24); 3-2, Osredkar (min 29); 4-2, Pito (min 31); 5-2, Catela (min 37); 6-2, Dyego (min 38); 7-2, Matheus (min 40).

Àrbitres: Marc Birkett, Kamil Çetin, Grigori Ošomkov.