Anderlecht - Barça: Empat que ho deixa tot per decidir (5-5)

Els blaugrana veuen com el conjunt belga iguala un 2-5 favorable i es decidirà tot en la darrera jornada

Empat agredolç. El Barça ha empatat (5-5) davant l'Anderlecht en un matx en què els blaugrana han dominat bona part l'electrònic. A la segona meitat els de Jesús Velasco dominaven 2-5 quan restaven 10 minuts pel final del matx. El conjunt belga ha marcat tres gols i ha aconseguit l'empat. Per obtenir el bitllet per a la Final Four el Barça ha de guanyar al Pula i esperar tenir millor diferència de gols amb l’Anderlecht en l’average general a l’última jornada.

Bons minuts culers

L'Anderlecht s'ha avançat en el marcador, amb un gol als tres minuts de joc, obra de Fits. Però la resposta blaugrana ha estat bona. Una bona combinació entre Pito i Matheus ha acabat amb l'empat culer, obra de Matheus (min 4). Els bons minuts barcelonistes s'han mantingut amb un nou gol, obra de Pito, aprofitant l'assistència de Dídac. Dues dianes en 20 segons que situaven als de Jesús Velasco per davant (1-2).

El conjunt belga ha reaccionat amb l'empat pocs segons després, obra de Diogo amb un xut ras. El partit ha donat pas a uns minuts de descans pel que fa als gols. Fins que el Barça ha tornat. Novament dos minuts han estat claus per als de Jesús Velasco. Ferrao situaria el 2-3 després d'una magnífica assistència de Dyego i poc després seria Marcenio l'autor del quart gol culer (min 14). Un resultat que ja no es mouria fins després del descans.

Remuntada belga

A la represa els blaugrana han aconseguit marcar el cinquè gol, obra d'Adolfo (min 31). Restaven poc més de nou minuts i l'Anderlecht ha jugat de cinc, amb la fortuna que en la primera acció han vist porteria (3-5, min 34). Passaven els minuts i el Barça no aconseguia cap gol per acabar de tancar el matx, mentre que els belgues generaven sensació de perill.

Rescia situaria el 4-5 a poc més de dos minuts pel desenllaç i l'Anderlecht aconseguiria l'empat definitiu quan restaven 46 segons pel final (5-5). Un resultat que obliga als blaugrana a guanyar al Pula i esperar tenir millor diferència de gols amb l’Anderlecht en l’average general a l’última jornada.

Anderlecht, 5
Barça, 5

Anderlecht: Roncaglio, Jelovcic, Diogo, Grello, Fits -cinc inicial-, Cristiano, Bex, Meyers, De Kerf, Tomic, Rescia, Roninho i Dillien.

Barça: Dídac, Ortiz, Matheus, Lozano, Ferrao -cinc inicial-, Coelho, Antonio, Dyego, Adolfo, Pito, Catela, Sergio i Marcenio.

Gols: 1-0, Fits (min 3); 1-1, Matheus (min 4); Pito (min 4); 2-2, Diogo (min 5); 2-3, Ferrao (min 13); 2-4, Marcenio (min 14); 2-5, Adolfo (min 31); 3-5, Gréllo (min 34); 4-5, Rescia (min 38); 5-5, Fits (min 40).

Àrbitres: Petar Radojcic i Grigori Ošomkov. Han amonestat amb targeta groga els jugadors de l'Anderlecht Roncaglio, Fits i Ronino i el blaugrana Dyego.