Barça - Galati: Inici amb bon peu (6-2)

Els de Jesús Velasco sumen el primer triomf en aquesta Elite Round de la Champions, amb un hat-trick de Matheus i els gols d'Ortiz, Marcenio i Adolfo

Primer partit de la Elite Round i primera victòria. El Barça de futbol sala ha aconseguit emportar-se el triomf de la primera jornada, contra l'United Galati, i comença amb bon peu aquesta ronda decisiva de la Champions. Un enfrontament que ha servit per agafar bones sensacions de cara al crucial partit d'aquest dijous, contra l'Anderlecht, i que s'ha començat a decantar amb un hat-trick de Matheus en poc més de quatre minuts. Carlos Ortiz, Marcenio i Adolfo han acabat de tancar el marcador.

Hat-trick de Matheus per començar

Sense temps pràcticament per seure, el resultat després dels primers 4'06" ja era de 3-1. Un marcador en què Matheus Rodrigues ha estat el principal protagonista, amb un hat-trick molt ràpid. El primer gol l'ha fet amb una combinació amb Adolfo (1-0); el segon, després de l'1-1 de Burdujel, quan ha caçat un refús (2-1); i el tercer, després d'aprofitar una passada de tacó de Pito (3-1).

El Barça, molt còmode sobre el parquet del Mate Parlov de Pula, s'ha mostrat molt efectiu i ha fet valer la seva superioritat. Dídac i Miquel Feixas s'han alternat la porteria mentre que Jesús Velasco ha aprofitat per dosificar els esforços (Lozano, de fet, no ha jugat).

A més, Carlos Ortiz (4-1, min 14) i Marcenio (5-1, min 16) han posat el resultat amb què s'ha arribat al descans. Marcador força ampli i que no ha fet patir el Barça a la represa, que ha continuat dominant malgrat que Crisan ha reduït diferències a falta de nou minuts per al final (5-2, min 31). Perquè Adolfo, per acabar de sentenciar, ha fet el sisè amb un xut ras i des de mitja distància (6-2, min 35).

Aquesta victòria permet, doncs, iniciar aquesta Elite Round amb una victòria important. Aquest dijous, contra l'Anderlecht, també a les 17.30 hores i al mateix escenari, serà el torn de disputar la segona batalla.

LA FITXA

Barça, 6

United Galati, 2

Barça: Feixas, Ortiz, Matheus, Adolfo, Pito -cinc inicial- Dídac Plana (ps), André Coelho, Antonio, Dyego, Ferrao, Catela, Sergio González, Marcenio.

Galati: Tonita, Burdujel, Craciun, Daniel Araujo, Cardenas -cinc inicial- Cardei (ps), Arhire, Dudau, Cires, Crisan, Ignat, Oana, Petica, Matei.

Gols: 1-0, Matheus (min 2). 1-1, Burdujel (min 3), 2-1, Matheus (min 3) 3-1, Matheus (min 4). 4-1, Ortiz (min 14). 5-1, Marcenio (min 16). 5-2, Crisan (min 31). 6-2, Adolfo (min 35).

Àrbitres: Grigori Ošomkov, Petar Radojcic, Marc Birkett.