Palma Futsal - Barça: Derrota a Son Moix (4-2)

Els de Jesús Velasco perden contra l’equip balear i no poden ampliar la distància en el liderat de la classificació

Era una bona oportunitat per deixar el Palma a vuit punts, però no ha pogut ser. L’equip balear s’ha tornat a fer fort a Son Moix i ha sumat els tres punts que permeten reduir la distància amb el Barça al capdavant de la classificació, que segueix sent líder però a dos punts del seu perseguidor.

Després d’un partit intens (4-2), amb dues parts ben diferenciades, aquest enfrontament avançat de la jornada 10 per la disputa de la Elite Round ha acabat caient del cantó balear. Adolfo i Coelho, a la represa, han neutralitzat els gols de Cléber i Mancuso, però les dianes de Tayebi i Changuinha en els darrers minuts han fet que el triomf fos local.

El Palma domina la primera part

No ha estat una bona primera part per al Barça que, tal i com es preveia, s’ha trobat un rival molt intens i físic, amb una altíssima pressió. Des del primer moment, de fet, ha fet lluir-se en diverses ocasions Miquel Feixas, que ha tingut feina sota pals. Especialment en aturades davant Marlon (min 7) i Eloy Rojas (min 8), tot i que no ha pogut evitar que el Palma s’avancés en el marcador amb un xut des de la distància de Cléber, després d’aprofitar un embolic en la creació culer (1-0, min 11).

El Barça, que ha gaudit d’alguna oportunitat però s’ha topat amb Luan Muller, ha tingut dificultats per trobar el camí del gol. A més, el Palma encara ha ampliat el seu avantatge, amb una mitja volta de Mancuso (2-0, min 17) que ha permès a l’equip balear marxar al descans amb un resultat més favorable.

Millora del Barça

Però, a la represa, l’equip de Jesús Velasco s’ha posicionat millor en defensa i ha començat a poder fer un joc més directe. Això s’ha transformat en el gol d’Adolfo, que ha retallat distàncies amb una rematada a la mitja volta (2-1, min 21).

Lozano, Pito, Ferrao o Marcenio han fregat l’empat, en un segon període amb domini blaugrana, però finalment ha estat André Coelho qui ha aconseguit el 2-2 amb un llançament de doble penal (2-2, min 34).

El triomf es queda a Son Moix

Malauradament, però, i quan el Barça havia fet el més complicat, el Palma ha despertat i s’ha tornat a avançar, aquesta vegada amb un bon gol de Tayebi (3-2, min 37). Però els culers no s’han rendit i, amb poc més de tres minuts de joc per endavant, han tret el porter-jugador a la recerca de l’empat. Dyego i Lozano n’han tingut les més clares, amb dues rematades a la fusta, i Pito, Catela i Matheus també han fregat el gol. Ha estat, però, el Palma el que ha acabat de tancar el marcador, després que Chaguinha recuperés l’esfèrica i marqués a porteria buida.

Una derrota a Palma que, malgrat tot, segueix mantenint el Barça en el liderat, tot i que ara a dos punts dels balears. El proper repte blaugrana abans de la disputa de l’Elite Round serà aquest dissabte, al Palau Blaugrana, contra el Jaén, amb l’objectiu de tornar a guanyar per mantenir aquesta primera plaça.

LA FITXA

Palma Futsal, 4

Barça, 2

Palma: Luan Muller, Marlon, Chaguinha, Moslem, Tayebi -cinc inicial- Saldise, Eloy Rojas, Cléber, Cainan, Mancuso, Rivillos.

Barça: Feixas, Antonio, Lozano, Matheus, Ferrao -cinc inicial- Adolfo, Catela, Ortiz, Sergio González, André Coelho, Dyego, Pito, Marcenio.

Gols: 1-0, Cléber (min 11). 2-0, Mancuso (min 17). 2-1, Adolfo (min 21). 2-2, André Coelho (min 34). 3-2, Tayebi (min 37). 4-2, Chaguinha (min 40).

Àrbitres: Carlos Rodrigo, Fermín Sánchez-Molina. Groga als locals Marlon i Eloy Rojas i als visitants Pito, Ferrao, Sergio González i Ortiz.