Barça - Antequera: Victòria exigent per seguir al capdavant (2-1)

Els blaugranes han aconseguit els tres punts després de capgirar el marcador amb gols de Sergio González i Pito

Els precedents ja deixaven entreveure que seria un partit de màxima exigència. I així ha estat, el Barça ha hagut de suar per aconseguir la victòria contra l'Antequera (2-1). El conjunt malagueny, que a propi podia semblar un rival assequible per la seva recent ascensió a primera, ha demostrat que la seva quarta posició a la lliga no és casualitat i ha posat les coses difícils als de Velasco.

Els blaugrana han hagut de capgirar el gol inicial visitant per endur-se un nou triomf. Sergio González i Pito han estat els autors dels gols culers. El president de l’AJFS, José Ruiz, ha entregat els premis al millor cinc de la temporada passada a Dídac, Lozano (MVP), Dyego i Ferrao.

Igualtat a la pista i al marcador

El partit ha estat marcat per un inici on cap dels dos equips aconseguia desequilibrar al rival. Tot i que el Barça ha aconseguit el domini de  la pilota i ha generat ocasions de perill, els de Velasco no han trobat com perforar la porteria contrària. En canvi, l’Antequera ha plantejat un sistema ben diferent, tancant-se en defensa i sorprendre a través de transicions.

Malgrat que els culers havien sufocat els contraatacs del conjunt malagueny, l’equip de José Antonio Borrejo "Tete" han obert el marcador amb una transició ràpida. Després d’una pèrdua de pilota al mig del camp quan el Barça estava generant un contraatac, Pablo Ordoñez ha recollit l’esfèrica i ha perforat la porteria de Feixas (0-1, min. 12).

Pocs minuts després, Sergio González ha situat l’empat al marcador després d’una assistència de Lozano (1-1, min. 15). Abans d’arribar al descans, el conjunt blaugrana ha tingut dos pals mitjançant Antonio i Sergio González que podrien haver posat l’avantatge culer a l'electrònic.

Pito dona la victòria blaugrana

A la represa, el guió de partit no ha canviat: els blaugranes continuaven apostant per atacs verticals i els malaguenys per una defensa ordenada amb transicions ofensives. Cap dels dos equips estava generant gaires ocasions de perill quan Miquel Feixas ha protagonitzat l'acció del partit. El porter blaugrana ha parat un penal després que Coelho hagi desviar amb el braç un xut del conjunt andalús dins de l'àrea (min. 25).

Després del penal, el Barça ha posat una marxa més per aconseguir remuntar el partit. El conjunt blaugrana ha tingut diverses ocasions de perill, però sense fortuna en els darrers metres finals. L'empat ha continuat al marcador fins al minut 34 quan Pito ha perforat la porteria de Chispi després d'un contraatac blaugrana (2-1). L'Antequera ha tret el porter jugador buscant l'empat en els darrers minuts de partit, i tot i que finalment no han aconseguit perforar de nou la porteria culer, sí que han generat ocasions de perill on la intervenció de Feixas i Pito han estat clau per sentenciar la victòria culer.

Amb aquest victòria els blaugranes continuen primers amb 21 punts, 7 victòries i 1 derrota. El proper partit es disputarà el dimarts 15 de novembre contra el Palma Futsal, segon classificat, (19.00 hores) a Son Moix.

Barça, 2
Antequera, 1

Barça: Feixas, Ortiz, Lozano, Matheus, Pito -cinc inicial-, Martí Antolín, A.Cohelo, Antonio, Dyego, Adolfo, Catela, Sergio González i Marcenio.

Antequera: Chispi, Alvarito, Óscar, Pablo Ordoñez, Cobarro-cinc inicial-, Conejo, Burrito, Pope, Miguel, Davilillo, Daniel, Ramñirez i Barona.

Gols: 0-1, Pablo Ordoñez (min.12); 1-1, Sergio González (min. 15); 2-1, Pito (min. 34).

Àrbitres: Delgado Sastre i Martínez Flores. Targeta groga pel jugador blaugrana Matheus i el de l'Antequera Pablo Ordoñez.