Noia - Barça: Victòria de prestigi (2-4)

Els blaugranes s'han acabat emportant els tres punts en un partit treballat en què el conjunt local no ha posat les coses fàcils

El Barça es retroba amb la victòria a la lliga i continua liderant la classificació de la competició domèstica. I és que, en un partit complicat, els de Velasco han pogut sumar els tres punts contra un equip debutant a Primera, però que està sent la revelació. De fet, ja es podia preveure en la prèvia el gran nivell que presentarien ambdós equips. Finalment, després d'una primera meitat sense gols, a la segona la balança s'ha acabat decantat del cantó blaugrana, amb dianes de Matheus, Dyego, Pito i Miquel Feixas.

Porteries a zero en el primer temps

El partit al Municipal Agustín Mourís ha començat amb doble ocasió culer. Els blaugranes, decidits a continuar amb la bona dinàmica després de la classificació cap a la Ronda Elit, han sortit a totes per aconseguir els tres punts i mantenir el liderat lliguer. En primera instància, una rematada acrobàtica de Marcenio i un xut de Sergio González han estat les primeres ocasions per avançar els de Velasco al marcador.

I, al minut 10 de partit, ha arribat l’ocasió més determinant de la primera part. Després d’una gran jugada de Matheus per la banda esquerra, Antonio ha enviat la pilota al fons de la porteria contrària, després de rematar un refús de volea. Tot i que aquesta jugada hauria suposat l’avantatge blaugrana, el gol finalment no ha pujat al marcador, ja que l'àrbitre l'ha anul·lat per joc perillós d'Antonio.

Aquesta jugada ha condicionat els següents minuts de la primera meitat, amb un Noia excitat per haver limitat les arribades de perill blaugranes. Així, el duel ha començat a complicar-se, i encara ho ha fet més en els darrers minuts quan Sergio González ha vist la segona groga i ha estat expulsat.

Arriben els gols i la sentència blaugrana

Després d’una primera part marcada per la intensitat d'ambdós equips, la represa ha començat amb gol blaugrana. De fet, als 24 segons, el reaparegut Matheus ha superat el porter gallec amb un xut creuat que ha acabat en el fons de la porteria (0-1). Un cop s’ha obert la llauna, els gols han anat arribant. Al minut 25, Dyego ha posat el 0-2 al marcador amb un potent xut ajustat al pal. Per la seva part, Pito s’ha afegit a la festa al minut 28 i ha perforat la porteria gallega després d’un xut potent en una acció directa davant del porter (0-3).

La resposta del Noia ha estat immediata. Després d'un desajust defensiu de l'equip blaugrana, Bruno Gomes ha marcat el primer gol per al conjunt gallec i ha retallat distàncies a falta de poc més de deu minuts per al final del partit (1-3). Amb l'objectiu de continuar apropant-se al marcador, el Noia ha tret el porter-jugador. Després de molts minuts cuinant jugades ofensives, la tàctica del conjunt gallec ha donat els seus fruits i ha retallat distàncies en el lluminós de la mà de Machado (2-3)

Però, després d'algunes ocasions de perill en què el conjunt local podria haver col·locat el 3-3 en el marcador, Miquel Feixas, amb un xut de porteria a porteria, ha sentenciat el partit del cantó blaugrana quan quedava mig minut per al final del partit (2-4).

Ara, amb aquests tres punts, el Barça seguirà al capdavant de la classificació. El pròxim compromís es disputarà aquest divendres 11 de novembre, contra l'Antequera al Palau Blaugrana (20.30 hores).

LA FITXA

Noia, 2

Barça, 4

Noia: Henrique, Power, Neguinho, Lluc, Pirata -cinc inicial- Machado, Altamirano, Alisson Neves, Edu Jabá, Rafinha, Marcelo i Bruno Gomes.

Barça: Miquel Feixas, André Coelho, Adolfo, Dyego, Catela -cinc inicial- Ortiz, Sergio González, Antonio, Marcenio, Pito i Matheus.

Gols: 0-1, Matheus (min.21); 0-2, Dyego (min.25); 0-3, Pito (min.28); 1-3, Bruno Gomes (min. 29); 2-3, Machado (min.35); 2-4 Feixas (min. 40)

Àrbitres: Sánchez Llorente i Toca Campo. Targeta groga per als blaugranes André Coelho, Feixas, Pito, Marcenio, Matheus i doble groga per a Sergio González, que ha estat expulsat. Targetes grogues del Noia per a Neguinho i Edu Jabá.