Barça - Aspil: Un líder sòlid (5-1)

Els de Jesús Velasco mostren una gran versió al Palau, malgrat aquests dies d’aturada per compromisos internacionals, i sumen tres punts més per continuar amb pas ferm al capdavant de la classificació de la lliga

El futbol sala ha tornat al Palau. I ho ha fet amb victòria. Perquè els de Jesús Velasco han derrotat l’Aspil-Jumpers Ribera Navarra, amb gols de Sergio González, André Coelho, Adolfo, Catela i Lozano, i consoliden el liderat a la lliga. Un triomf que ha arribat en el primer partit al Palau Blaugrana dels propers cinc dies, quan rebin dimarts el Valdepeñas abans de visitar la pista de ElPozo Múrcia i marxar cap a Malta per jugar la Main Round de la Champions.

Això, però, seran els propers dies i les properes setmanes. Perquè aquest divendres, al Palau, era important guanyar després de l’aturada. Davant d’això, el Barça no s’ha ressentit a aquests partits, amb dinàmiques diferents de seleccions i llargs trajectes (Dyego i Ferrao han estat baixa per descans) i s’ha acabat emportant els tres punts.

El color blaugrana brilla des de l’inici

Amb un gran començament, intens i amb una alta concentració, no ha passat ni un minut quan una jugada entre Sergio González i Carlos Ortiz ha acabat amb el gol de Sergio, que suma quatre gols en quatre jornades (1-0, min 1). Cinc minuts després, una rematada rasa d’André Coelho ha superat Adrián i ha ampliat l’avantatge (2-0, min 6).

Tot i que el Ribera Navarra ha intentat arribar a la porteria de Feixas i tornar a entrar dins del duel, els seus intents no han arribat a bon port. I el Barça ho ha aprofitat per acabar d’arrodonir una primera part seriosa. Així, Adolfo ha fet el tercer, després de rematar una assistència mil·limètrica d’un Marcenio que s’ha desfet del seu defensor amb una sotana (3-0, min 18); mentre que Catela ha aprofitat una recuperació de Pito per posar el quart (4-0, min 20).

Els tres punts es queden a casa

Un resultat important i que ja ha estat pràcticament definitiu. Perquè a la represa, el Ribera Navarra ha millorat i no ha deixat que el Barça jugués tan còmode, però el triomf no s’ha escapat.

I és que, en aquesta segona meitat, els navarresos han decidit fer atac de cinc i al Barça li ha costat trobar la profunditat. Tot i que els culers han aguantat la porteria a zero durant una estona, Bruno Petry ha retallat distàncies a falta de poc més de set minuts per al final (4-1, min 33). Amb aquest gol, els visitants no han baixat els braços i han mantingut el porter-jugador a la recerca del segon. Però finalment no ha arribat i el que sí que ho ha fet ha estat el de Lozano, el que ha tancat el resultat (5-1, min 38).

Amb aquesta victòria el Barça es mostra fort a casa i, passi el que passi aquesta jornada, ja sap que continuarà al capdavant de la classificació. Suma un quatre de quatre, 12 punts, en les primeres jornades, abans de rebre el proper dimarts el Valdepeñas (20.30 hores) i visitar la pista de ElPozo Múrcia el proper divendres (20.00 hores).

LA FITXA

Barça, 5

Aspil-Jumpers Ribera Navarra, 1

Barça: Miquel Feixas, Ortiz, Sergio González, Catela, Pito -cinc inicial- Marcenio, Adolfo, Antonio, André Coelho, Sergio Lozano, Matheus, Harrison.

Ribera Navarra: Adrián Pereira, David, Carlos B., Uge, Pintinho -cinc inicial- Bruno Petry, Nacho Gómez, Espín, Gabriel Vasques, Anás.

Gols: 1-0, Sergio González (min 1). 2-0, André Coelho (min 2). 3-0, Adolfo (min 18). 4-0, Catela (min 20). 4-1, Bruno Petry (min 33). 5-1, Lozano (min 38).

Àrbitres: Juan Cerdá, Martínez García. Groga al visitant Nacho Gómez. Ha expulsat Antonio, per doble groga.

Assistència: 2157 espectadors al Palau.