Llevant-Barça: Triomf de líder (1-6)

Els de Jesús Velasco sumen la tercera victòria en tres partits i són líders en solitari

Tres de tres. El Barça s'imposa al Llevant (1-6) en un partit treballat i en què els de Jesús Velasco han sabut jugar les seves cartes. EL 0-1 al descans, amb gol de Matheus, mostrava la igualtat del matx. I ha estat a la segona meitat on el Barça ha sabut mostrar la seva efectivitat amb les dianes de Matheus, Ortiz, Lozano i Sergio que han suposat el definitiu 1-6 tot i el gol local. Una victòria que dóna el liderat en solitari al Barça després de tres jornades.

Solidesa culer

La primera ocasió del partit ha estat per al Llevant. Jamur ha posat a prova el porter Dídac, que s'ha estirat per mantenir el 0-0 als sis minuts de joc. Sergio Lozano ha avisat amb un xut al pal als 10 minuts enmig de la igualtat inicial. Matheus no ha perdonat als 15 minuts en aprofitar una bona assistència de Dyego (0-1, min 15). El matx s'ha mantingut dinàmic, amb ocasions per als dos equips però el marcador ja no s'ha mogut abans del pas per vestidors (0-1).

Tres punts que valen un liderat

A la represa els de Jesús Velasco han buscat ampliar l'avantatge. Dyego ha estat a punt de situar el 0-2, però Fede ho ha evitat després d'una bona passada d'Adolfo. Novament Matheus ha estat l'encarregat de situar el 0-2 després d'una passada llarga de Dídac amb la mà. El Llevant ha jugat amb el porter jugador per buscar la remuntada i el Barça ho ha aprofitat per tancar el matx.

Als 28 minuts de partit Ortiz ha recuperat una pilota per situar el 0-3. Poc després seria el Llevant qui veuria porteria mitjançant Peléh (1-3, min 30). Amb 10 minuts de partit per davant els locals han buscat un segon gol, però Dídac s'ha mostrat decisiu amb les seves intervencions.

Els blaugrana han tancat definitivament el matx amb tres gols en el tram final del matx. Lozano, de pista a pista, Sergio González, a tres minuts pel final, i Catela en els darrers segons, han situat el definitiu 1-6. Triomf que deixa al Barça líder en solitari després de tres jornades disputades.

Fitxa del partit:

Llevant, 1
Barça, 6

Llevant: Fede, Antoniazzi, Roger, Rubi, Pedro Toro –cinc inicial-, Rafa Usín, Jamur, Hamza, Peléh i Marc Tolrà.

Barça: Dídac, Antonio, Lozano, Matheus, Ferrao –cinc inicial-, Marcenio, Dyego, Sergio González, Ortiz, Catela i Adolfo.

Gols: 0-1, Matheus (min 15); 0-2, Matheus (min 23); 0-3, Ortiz (min 28); 1-3, Peléh (min 30); 1-4, Sergio Lozano (min 36); 1-5, Sergio González (min 37); 1-6, Catela (min 40).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina Tapiador. Han amonestat amb targeta groga els jugadors del Llevant Roger, Peléh i Rafa Usín i els jugadors del Barça Antonio, Dyego, Catela i Ferrao.