L’Aleví, l’Infantil i el Cadet comencen la lliga

L’Aleví, l’Infantil i el Cadet comencen la lliga

El Juvenil i el Barça Atlètic ja sumen dues victòries en els dos primers partits de lliga

Coincidint amb el primer cap de setmana d’octubre comencen les lligues de tots els equips formatius del Barça de futbol sala. Curiosament, l’Aleví i l’Infantil s’estrenen contra el Covisa Manresa, un dels rivals directes, el mateix día i a la mateixa hora. Els més petits ho faran a la Ciutat Esportiva (dss, 11h); i els Infantils es desplaçaran al Bages per jugar al mític pavelló de ‘El Pujolet’ (dss, 11h).

El Cadet, per la seva banda, s’estrenarà a la pista del CN Caldes (dss, 11:30h). Recordem que divendres passat els cinc equips de la base del Barça -Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Barça Atlètic- es van presentar a l’afició del Palau a la prèvia del Barça-Córdoba Patrimonio. Ari Santos segueix com a responsable de les categories inferiors, i a les banquetes l’únic canvi ha estat l’entrada de Sergi Altisent per Xavi Closas al Barça Atlètic. A la resta d’equips, continuïtat. Segueixen Pep Ruiz al juvenil, Martí Graells al Cadet, Juan Carlos López a l’Infantil, i Roger Bonet a l’Aleví.

AleviFutsal-015

Els dos equips que ja s’han estrenat són el Barça Atlètic i el Juvenil, que compten els seus partits per victòries. El Barça Atlètic lidera la segona divisió després de golejar a Gran Canària (2-6) i a O Parrulo (6-0). També suma sis punts sobre sis possibles el Juvenil, que ha guanyat al CN Caldes (1-9) i al Llevant de Manacor (5-3). El proper cap de setmana el Barça Atlètic visita la difícil pista de l’Alzira (dss, 20h, rfeftv); mentre que el Juvenil juga al pavelló del col·legi Reial Monestir Santa Isabel contra l’Eixample (dg, 13:30h).

2022-09-23_FCBfutsalvsCORDOBAPATRIMONIO_20

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut