Barça - Córdoba Patrimonio: Estrena victoriosa al Palau (6-4)

Els de Jesús Velasco suen de valent per guanyar el partit de la segona jornada de la lliga, la primera a casa, però els doblets de Dyego i Ferrao i els gols de Sergio i Catela permeten als culers sumar els tres punts

El Barça de futbol sala ha aconseguit un triomf molt treballat al Palau Blaugrana, el dia que l’equip tornava a casa, ja en la segona jornada de la lliga. I els de Jesús Velasco s’han imposat contra el Córdoba Patrimono suant de valent, davant un conjunt intens que, de fet, s’ha avançat en el marcador. Però els doblets de Ferrao i Dyego i els gols de Sergio i Catela (6-4) han estat determinants per sumar els tres punts.

Tot plegat, el dia que s’ha fet un reconeixement a André Coelho, campió de la Finalissima amb Portugal, i als campions d’Europa sub19 Adrián Tapias, Nicolás Marrón i Albert Ortas. A més, també s’ha aprofitat per presentar les plantilles del futbol formatiu blaugrana.

Ritme intens

Que no seria un partit fàcil s’ha vist ben d’hora, quan Pulinho, en l’inici de l’enfrontament, ha pogut avançar el Córdoba (0-1, min 4). Això ha fet que el Barça s’hagi vist obligat a remar a contracorrent.

A poc a poc, l’equip blaugrana s’ha refet i ha començat a inquietar la porteria de Fabio. Han avisat Matheus i André Coelho, que s’han topat amb el pal, però Ferrao, que ha tornat a l’equip després de la lesió que es va fer en l’amistós contra el Benfica, ha estat determinant. Perquè, amb dos gols en dos minuts, ha pogut capgirar el marcador ràpidament per posar el Barça per davant (2-1, min 11). A més, Sergio González ha tornat a marcar -ja ho va fer contra l’Industrias Santa Coloma- i ha ampliat diferències (3-1, min 12).

Segueix l’alt ritme

El golàs per l’escaire de Lucas Bolo, al minut 13, no ha evitat que els de Jesús Velasco marxessin al descans per davant en l’electrònic del Palau. Però ràpidament a la represa el mateix Lucas Bolo ha posat l’empat amb un altre xutàs (3-3, min 21).

Per no perdre la tònica intensa del primer temps, els gols han continuat caient. Primer de Dyego i posteriorment de Catela, amb assistència de Sergio González, per tornar a ampliar distàncies (5-3, min 26). La resposta de Miguelín ha tornat a donar emoció a un partit que no ha tingut treva (5-4, min 26).

Finalment, però, i a cinc minuts per al final, el gol Dyego ha donat una mica de tranquil·litat els culers (6-4, min 35) que, malgrat l’entrada del porter-jugador per part del Córdoba, ja han pogut mantenir el marcador i, per tant, el triomf.

LA FITXA

BARÇA, 6

CÓRDOBA, 4

Barça: Miquel Feixas, Ortiz, Dyego, Sergio González, Ferrao -cinc inicial- Adolfo, Catela, Marcenio, Antonio, André Coelho, Matheus, Harrison.

Córdoba: Fabio, Pablo del Moral, Jesulito, Miguelín, Saura -cinc inicial- Ismael, Lucas Bolo, Jesús Rodríguez, Pulinho, Muhammad, Rafalillo, Joaquín, Ivan.

Gols: 0-1, Pulinho (min 4). 1-1, Ferrao (min 10). 2-1, Ferrao (min 11). 3-1, Sergio González (min 12). 3-2, Lucas Bolo (min 13). 3-3, Lucas Bolo (min 21). 4-3, Dyego (min 25). 5-3, Catela (min 26). 5-4, Miguelín (min 26). 6-4, Dyego (min 35).

Àrbitres: Lázaro Angulo, Santander Flamarique. Groga per a Ferrao, Coelho i Miquel Feixas, del Barça, i per a Saura i Muhammad, del Córdoba.