Industrias Sta Coloma - Barça: Victòria ajustada en el debut a la Lliga (5-6)

Els conjunt blaugrana s’ha emportat els tres punts en el derbi català després d’imposar-se 5-6 en l’estrena de la competició domèstica

El Barça ha iniciat la competició domèstica amb una important i lluitada victòria davant un Industrias Santa Coloma que ho ha intentat fins els minuts finals, on ha aconseguit tres gols. Els blaugranes han estat dominadors i efectius de cara a porteria i s’han col·locat amb una avantatge de 2-6 que després s'ha reduït davant un combatiu conjunt local.

Els golejadors blaugranes han estat Adolfo (2), Sergio González, Matheus, Coelho i Nil Closas, en pròpia.

S’avança el Barça

Els homes de Jesús Velasco han sortit amb una marxa més que el seu rival i només quan passaven 23 segons de partit Adolfo ja havia plasmat l’energia al marcador fent el 0-1, després d’un bona transició ofensiva. L’Industrias, però, ha reaccionat ràpidament i ha aconseguit igualar la intensitat i el resultat fent l’1-1 al minut 3 gràcies a Khalid que ha aprofitat el segon pal d’una rematada de David Álvarez.

El Barça s’ha tornat a avançar cinc minuts més tard a través de Sergio González. L’ala blaugrana ha aprofitat una errada defensiva de l’Industrias i ha fet el 1-2 al marcador al minut 8. La dinàmica ha seguit sent bona, tot i que, novament, el conjunt local ha igualat el partit. El capità David Álvarez ha rematat una bona passada llarga i l’ha enviat dins la porteria culer al minut 11 (2-2). La igualtat estava sent la protagonista, amb anades i tornades i grans actuacions dels porters tant Dídac com Borja, però Dyego després d’una bona acció individual i un xut sec al segon pal ha provocat que Nil Closas es fes gol en pròpia col·locant el 2-3 al minut 19.

Sentència culer

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que a la primera i el Barça ha aprofitat els primers minuts per distanciar-se al marcador. Matheus ha aprofitat una mala passada del porter Borja i, des de 30 metres, ha aconseguit fer el 2-4 al minut 22. Només dos minuts més tard, al minut 24, Coelho ha fet el 2-5 després d’una bona transició ofensiva de Pito.

Faltant set minuts de partit, l’Industrias ha tret el porter-jugador per capgirar el partit, però a la primera jugada Adolfo ha fet el seu segon gol del partit aprofitant la porteria buida al minut 33 (2-6). El conjunt local ho ha seguit intentant i Carmona ha retallat distàncies al minut 36 (3-6).  De fet, el mateix Carmona ha ajustat encara més el marcador fent el seu segon gol particular al minut 39 fent el 4-6. I sobre la botzina Corso ha aconseguit fer el cinquè, però ja intranscendent 5-6.

Fitxa tècnica:

Industrias Santa Coloma, 5
Barça, 6

Industrias Santa Coloma: Borja, Corso, David Álvarez, Khalid i Rufino – cinc inicial –  Povill, Uri Santos, David Peña, Cardona, Mario (ps), Nil Closas, Verdejo i Víctor Ramos.

Barça: Dídac, Coelho, Dyego, Catela i Adolfo – cinc inicial –  Feixas (ps), Matheus, Antonio Pérez, Lozano, Sergio González, Pito, Marcenio, Ortiz i Puigvert.

Gols: 0-1, Adolfo (min 1); 1-1, Khalid (min 3); 1-2, Sergio González (min 8); 2-2, David Alvárez (min 11); 2-3, Nil Closas pròpia (min 29); 2-4, Matheus (min 22); 2-5, Coelho (min 24); 2-6, Adolfo (min 33); 3-6, Carmona (min 36); 4-6, Carmona (min 39); 5-6, Corso (min 40).

Àrbitres: Francesc Garcia-Donas Salvador, Simón Benet. Ha amonestat amb targeta groga els jugadors del Barça Catela (min 13), Lozano (min 14) i Coelho (min16).