Sporting CP - Barça: Reacció insuficient (6-3)

Un mal inici ha condemnat un equip de Jesús Velasco que ha sabut recomposar-se a la segona meitat, però que no ha tingut l'encert suficient

El Barça de futbol sala no ha pogut guanyar el seu primer partit de la Record International Masters Futsal contra l'Sporting CP (6-3). Un mal inici de l'equip culer ha condemnat els homes de Jesús Velasco que, tot i reaccionar a la segona meitat, no han estat capaços d'igualar els sis gols que ha marcat l'equip portuguès als primers 13 minuts. Sergio Lozano, amb un hat-trick, ha estat el golejador blaugrana.

André Coelho, per unes molèsties al turmell dret, no ha pogut jugar per precaució. Sí que ha disputat minuts en la segona part Dyego, que sortia d'un virus estomacal. Per la seva part, Ferrao ha patit un fort cop al minut 15. Les proves realitzades a l'hospital de Portimao han mostrat que té una forta contusió al tòrax amb una fissura a una costella. Serà baixa contra el Benfica, aquest diumenge, i l'evolució acabarà de marcar la disponibilitat.

Mal inici blaugrana

El partit ha començat de la pitjor manera. L'Sporting ha estat més intens als primers compassos i ben aviat s'ha avançat. Dos bons gols de Cavinato i Pany Varela han posat per davant l'equip lisboeta, que ha vist però com Sergio Lozano retallava diferències amb un míssil impossible per a Guitta. Malgrat tot, els portuguesos han tornat a colpejar i Erick, Esteban (en dues ocasions) i Hugo Neves han fet el 6-1 amb què s'ha acabat el primer temps.

Millora sense recompensa

L'equip de Jesús Velasco ha sortit a la segona part amb una cara totalment nova i l'entrada de Dyego ha donat un nou aire als blaugrana. Tanmateix, a l'equip li ha costat molt poder materialitzar el seu domini a la pista i el gol se li ha resistit.

Al minut 15 d'aquesta segona meitat, Sergio Lozano ha completat el seu hat-trick i ha posat el 6-3 definitiu al marcador. Perquè, tot i els intents blaugranes, el temps reglamentari ha acabat amb aquest resultat a favor d'un Sporting que també s'ha emportat la tanda de penals.

Ara, aquest diumenge, l'equip s'enfrontarà al Benfica a la mateixa hora, en la segona i última jornada d'aquest torneig de pretemporada.

Sporting CP, 6
Barça, 3

Sporting CP: Guitta, Tomas Paçó, Cavinato, Merlim, Esteban -cinc inicial- Gonçalo Portugal (ps), Bernardo Paçó, Hugo Neves, Erick, Joao Matos, Sokolov, Pany Varela.

Barça: Miquel Feixas, Carlos Ortiz, Matheus, Pito, Sergio Gonzalez -cinc inicial- Lluch (ps), Antonio, Dyego, Adolfo, Sergio Lozano, Ferrao, Catela, Marcenio.

Gols: 1-0, Cavinato (min. 3). 2-0, Pany Varela (min. 5). 2-1, Sergio Lozano (min. 6). 3-1, Erick (min. 8). 4-1, Esteban (min. 10). 5-1, Esteban (min. 11). 6-1, Hugo Neves (min. 13). 6-2, Sergio Lozano, de penal (min. 17). 6-3, Sergio Lozano (min. 35).

Àrbitres: Miguel Castilho i Felipe Duarte.