Valdepeñas - Barça: Pito fa justícia (0-1)

Els de Jesús Velasco s’imposen per la mínima en un partit intens i igualat i en què el porter local Edu ha evitat un resultat més ampli

El Barça disputarà la tornada de la semifinal del play-off de Lliga amb avantatge. Un gol de Pito al minut cinc, en rematar un córner llençat ràpidament per Adolfo, decideix el partit (0-1). El matx ha estat igualat i el porter del Valdepeñas Edu ha estat un dels protagonistes firmant grans aturades que han evitat un resultat més ampli a favor dels blaugrana.

S’avança el Barça

El partit ha començat amb un clar domini del Barça. Lozano i Ferrao han firmat les primeres arribades durant els primers instants i obligant a Edu, el porter local,  a fer grans intervencions. El gol, però, ha arribat a través de Pito quan al minut cinc de partit ha aprofitat un servei de còrner que Adolfo ha servit de manera ràpida.

Valdepeñas ha reaccionat al gol pujant la seva intensitat i el seu atreviment. Nano i Rato han tingut dues ocasions perilloses, però Dídac les ha solventat sense problemes. Tret d’aquestes ocasions, el Barça ha recuperat el seu joc associatiu i ofensiu i podria haver-se anat a la mitja part amb algun gol més d'avantatge, però entre Edu i la manca de precissió en els darrers metres ho han evitat.

Igualtat màxima

L’inici de la segona part ha destacat per la igualtat entre els dos equips. Dídac i Edu han estat els jugadors amb més protagonisme durant bon tram del segon temps. Bateria i Matheus Preá han estat els jugadors que més ho han intentat per part del Valdepeñas i Dyego, Ferrao i Matheus per part culer.

Els minuts han passat i el joc s’ha mantingut. Molta intensitat per part dels dos equips, moltes ocasions i molt dinamisme, però el marcador ja no s’ha mogut. Els de Jesús Velasco han seguit buscant més gols, però sense fortuna. El partit de tornada serà aquest dissabte 18 de juny a partir de les 13.00 hores.

Valdepeñas, 0
Barça, 1

Valdepeñas: Edu, Lolo, Bateria, Lazarevic, Sergio -cinc inicial- Nano, Rafa Rato, Ribeiro, Humberto, Lemine, Ivi, Matheus Preá, A.Geraghty, Óscar de la Faya (ps).

Barça: Dídac, Ortiz, Lozano, Matheus, Ferrao -cinc inicial- André Coelho, Dyego, Adolfo, Pito, Marcenio, Esquerdinha, Povill, Miquel Feixas (ps), Àlex Lluch (ps).

Gols: 0-1, Pito (min 5)

Àrbitres: Barrilero Mohedano, Bustos Caparrós. Groga per Marcenio (min 10), Àlex Lluch (min 12) André Coelho (min 14), Ortiz (min 24). Per part del Valdepeñas groga a Rafa Rato (min 25), l’entrenador David Ramos (min 35)