Velasco:

Velasco: "ElPozo és un rival molt complicat, ens ho posarà difícil"

El tècnic blaugrana ha valorat el duel del play-off davant el conjunt murcià, destacant que “el nostre objectiu és clar: el que ens toqui toca guanyar-ho"

El tècnic blaugrana, Jesús Velasco, ha parlat després del triomf a Cartagena i també ha valorat el rival dels play-off. A continuació, repassem les seves declaracions:

El partit a Cartagena

"El d'aquest dissabte era un partit perillós, som el Barça i no podem regalar res. Però els jugadors ho han entès i han sortit a competir. Les coses ens han sortit bé i les ajudes dels jugadors del filial han estat òptimes, han estat molt bé tots quatre. Hem aconseguit guanyar i benvinguts siguin aquests punts. Ens serveix per afrontar el partit de dimecres".

El rival al play-off

"El nostre objectiu és clar: el que ens toqui toca guanyar-ho. ElPozo ho donarà tot i lluitarà tot per eliminar-nos, igual que intentarem nosaltres. Per això el nostre campionat és tan bonic, un equip com ElPozo ha quedat vuitè. És un rival molt complicat i ens ho posarà molt difícil. Intentarem fer-ho tan bé com sigui possible dimecres per tancar-ho després dissabte".

El format

"El format és el que és, cal acceptar-ho. Nosaltres teníem molt clar que era important quedar el més amunt possible per jugar el segon partit -el més important- a casa i ho hem aconseguit. És el petit avantatge que tenim respecte a qualsevol dels nostres rivals. Dimecres cal intentar fer-ho tan bé com sigui possible, si és guanyar millor, i sinó ho barallarem a casa”.

La final de Copa, com a precedent

“La final de Copa va ser fa uns mesos, ells ara són un altre equip i nosaltres també. És una eliminatòria a doble partit i és diferent, veurem sobretot en quin nivell estem nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut