Barça - Valdepeñas: ‘Showtime’ al Palau (7-2)

Els doblets de Dyego, Ferrao i Lozano i el gol de Povill posen la cirereta a la gran festa del futbol sala per commemorar els 50 anys del Palau

Ambient de gala, alegre, festiu... i amb triomf. I és que el Barça, que ja és matemàticament el primer classificat de la fase regular de la lliga, ha pogut celebrar amb l’afició la festa dels 50 anys del Palau amb un triomf contra el Valdepeñas (7-2). Una jornada plena de música, color i homenatges diversos a les llegendes de la secció que ha acabat amb els gols de Dyego (x2), Ferrao (x2), Lozano (x2) i Povill.

Tot plegat contra un Valdepeñas que sí que es jugava alguna cosa, ja que té assegurat el play-off però encara no la posició final a la taula. Així, ha sortit a totes a buscar el triomf i ha fet mal al Barça a l’inici amb un gol de Lemine, després d’un xut al pal de l’exblaugrana Bateria (0-1, min 2).

Però el pas dels minuts ha beneficiat el Barça, que a poc a poc s’ha acomodat sobre el parquet. Ràpidament ha aconseguit remuntar el marcador, primer amb un gol per l’escaire de Dyego, després d’una assistència de Miquel Feixas (1-1, min 5), i posteriorment amb una diana de Ferrao (2-1, min 9), que ha fet el seu gol número 22 a la lliga.

Amb minuts per a Àlex Lluch, que ha debutat a la lliga, el Barça no ha patit per mantenir el resultat al descans i ha tingut ocasions per ampliar-lo a la represa. Tot i que Rafa Rato ha fet l’empat en una jugada aïllada (2-2, min 26), de nou Dyego, aquest cop amb un espectacular llançament de falta, ha pogut tornar a posar els culers per davant en l’electrònic (3-2, min 27); mentre que Sergio Lozano, des dels 10 metres, ha posat terra de per mig (4-2, min 31).

La festa encara no s’ha acabat aquí perquè tant Ferrao (5-2, min 33) com Lozano (6-2, min 34) han continuat reptant-se en la lluita pel Pitxitxi de la lliga i tots dos han tancat el partit amb 23 gols cadascun a la competició domèstica. A més, Esquerdinha ha tornat a tenir minuts després de la lesió i Povill ha tancat el marcador amb el 7-2 definitiu (min 35).

Un gran partit per a una gran jornada que acomiada la fase regular al Palau amb un triomf contundent. Ara, el proper partit ja serà el dels quarts de final del play-off.

LA FITXA

Barça, 7

Valdepeñas, 2

Barça: Feixas, Ortiz, Lozano, Esquerdinha, Pito –cinc inicial- Povill, Matheus, André Coelho, Dyego, Adolfo, Ferrao, Àlex Lluch (ps).

Valdepeñas: Óscar, Sergio G., Geraghty, Lemine, Bateria –cinc inicial- Ivi, Rafa Rato, Luis Salido, Nano, Albertillo, Ribeiro, Edu (ps).

Gols: 0-1, Lemine (min 3). 1-1, Dyego (min 5). 2-1, Ferrao (min 9). 2-2, Rafa Rato (min 26). 3-2, Dyego (min 27). 4-2, Lozano (min 31). 5-2, Ferrao (min 33). 6-2, Lozano (min 34). 7-2, Povill (min 35).

Àrbitres: Pablo Delgado Sastre, Samuel Gabaldón Rico. Ha amonestat Rafa Rato.