Dos rècords per a Lozano i Ferrao

Dos rècords per a Lozano i Ferrao

Lozano es converteix en el primer jugador de la història del Barça de futbol sala que arriba als 300 gols, i Ferrao supera Esquerdinha com a màxim golejador de les fases finals

El títol de Champions va venir acompanyat de dos rècords individuals per als dos màxims golejadors de la història del Barça de futbol sala. El més destacat, el gol 300 de Lozano. Ni més ni menys que en una final de Champions i, a més, era el gol que obria la llauna.

Així, Lozano segueix ampliant els seus registres com a màxim golejador de la història de la secció. El top 5 és el següent: Lozano 300, Ferrao 270, Wilde 247, Fernando 197 i Dyego Zuffo 162.

 

Els 300 gols de Lozano en 11 temporades al Club es reparteixen així: 222 a la lliga, 26 a la Champions, 33 a la Copa del Rei, 15 a la Copa d’Espanya i 4 a la Supercopa.

El capità és l’únic jugador, a més, que ha guanyat 4 Champions amb el mateix Club: el Barça. Ortiz i Gabriel també tenen 4 Champions, però comptant les que van guanyar també amb Movistar Inter.

Ferrao, màxim golejador de les finals

Un altre rècord són els 11 gols de Ferrao en les fases finals de Champions, superant els 10 d’Esquerdinha. No van ser dos gols qualsevols. El primer, en una semifinal i d’esperó.

I el segon, el 3-0 de la final controlant i rematant una passada de pista a pista d’Ortiz sense deixar tocar la pilota a terra.

Un altre rècord al sac per al pivot brasiler, tres vegades consecutives millor jugador del món. Felicitats!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut