Volen tallar la bona dinàmica d’Inter

Volen tallar la bona dinàmica d’Inter

Els de Torrejón encadenen vuit victòries consecutives a la lliga però han perdut els dos últims enfrontaments contra el Barça

El Barça visita la pista de Movistar Inter en el primer partit després de la disputa de la Copa d’Espanya. Serà un partit ple d’atractius, començant pel retorn de Velasco i Ortiz per primera vegada a Torrejón. S’enfronten els dos equips segurament més en forma de la competició: Movistar Inter, que encadena vuit victòries consecutives a la lliga; i el Barça, líder destacat amb onze punts d’avantatge i que ve de guanyar la Copa. Els dos equips es van enfrontar fa deu dies a Jaén i el Barça va guanyar per 6-4 en un duel elèctric. Era el tercer enfrontament entre Inter i Barça d’aquesta temporada. De moment, el balanç és de dues victòries del Barça a la Copa (6-4) i a la Supercopa (3-1), i un empat al Palau en partit de lliga (3-3).

Quatre baixes sensibles

El Barça afronta el partit a la pista de Movistar Inter amb les baixes de Ferrao, Pito, Esquerdinha i també de Matheus, que ha sentit molèsties al soli de la cama dreta en l'entrenament d'aquest matí. També descansa André Coelho, que ve de jugar dos amistosos amb Portugal contra Bèlgica. Els joves segueixen cobrint les vacants i entren a la convocatòria els jugadors del filial Carrasco, Víctor Pérez i Daniel Fernández, que tindran una oportunitat d'or en el millor escenari possible.

Amb la final four de la Champions a l’horitzó, Velasco vol minimitzar el risc de lesions. Abans de viatjar a Riga, però, el calendari del Barça a la lliga fa pujada amb quatre partits en 10 dies: contra Inter, ElPozo, Jaén i Fútbol Emotion Zaragoza.

Povill, motivat

“Les baixes condicionen, però ja hem demostrat que aquesta plantilla sempre competeix en totes les circumstàncies i no renunciem a res”, avisa Bernat Povill, que afronta amb ganes el tram decisiu de la temporada. 

“És cert que la nostra prioritat és arribar físicament bé a la Final Four de la Champions, però també és important seguir sumant bons resultats per mantenir la bona dinàmica i la confiança alta”, diu el d'Olesa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut