El Barça suma sis Copes d'Espanya

El Barça suma sis Copes d'Espanya

Amb el triomf contra ElPozo, el Barça suma el segon títol de la temporada a un mes vista de la Final Four de la Champions

El Barça ha conquistat la sisena Copa d’Espanya de la seva història en derrotar ElPozo Murcia a la final disputada a Jaén. Els blaugranes han guanyat, a més, tres de les últimes quatre edicions de la Copa: el 2019 a València, també contra ElPozo; el 2020 a Màlaga, contra el Valdepeñas; i, després de perdre al WiZink el 2021 contra Inter, ara recuperen el títol en aquesta edició del 2022 disputada a l’Olivo Arena.

 

Els altres tres títols es van conquistar el 2011 a Segòvia, el 2012 a Logroño i el 2013 a Alcalá de Henares. El Barça és el segon equip amb més Copes d’Espanya, només per darrera del Movistar Inter, que en té onze.

 

Segon títol de la temporada

L’era Velasco ha començat amb bon peu. De moment, Supercopa i Copa d’Espanya. I l’equip continua aspirant a la Champions, amb una Final Four a l’horitzó, i al títol de lliga.

A nivell individual, Lozano continua augmentant la seva llegenda: és el jugador que ha guanyat més Copes d’Espanya juntament amb Ortiz, cinc en total; i també augmenta el rècord com a jugador amb més títols de la història de la secció amb vint-i-set, cinc més que Paco Sedano.

 

Un altre especialista en Copes d’Espanya és el porter Dídac Plana, que ha guanyat quatre títols en les cinc finals que ha disputat de manera consecutiva les últimes cinc temporades. També tenen quatre Copes d’Espanya a títol individual el tècnic Jesús Velasco i Esquerdinha. En canvi, s’estrenen André Coelho, Miquel Feixas, Matheus i Bernat Povill.

El 36è títol del Barça de futbol sala

Amb la Copa d’Espanya, el Barça de futbol sala arriba a la xifra de 36 títols conquistats en tota la seva història: 5 lligues, 3 Champions, 6 Copes d’Espanya, 7 Copes del Rei, 3 Supercopes, 1 Copa del Rei antiga, 1 Recopa i 10 Copes Catalunya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut