Reial Betis-Barça: Triomf amb pas ferm a Sevilla (3-6)

Reial Betis-Barça: Triomf amb pas ferm a Sevilla (3-6)

Un gran primer acte dels homes de Jesús Velasco certifica una clara victòria dels culers a domicili

El Barça de Futbol Sala ha marxat de Sevilla amb la feina feta (3-6). Els blaugranes han aconseguit endur-se del Centro Deportivo Amate tres punts importantíssims que permeten al conjunt de Jesús Velasco continuar, una jornada més, líder de la competició. Quatre gols anotats en la primera meitat han acabat fent el pes en un partit que ha estat dominat en tot moment per als visitants. El capità, Sergio Lozano, amb dos gols ha estat l’home més destacat d’un duel que ha tingut la coralitat blaugrana com a principal protagonista.

 

Setge blaugrana

Només 13 segons són els que ha necessitat el Barça de Futbol Sala per celebrar el primer gol del partit al Centro Deportivo Amate. Pràcticament en la primera jugada del matx, Esquerdinha ha recollit una gran passada de Coelho per col·locar un il·lusionant somriure al rostre dels jugadors culers (0-1). Tot seguit, la felicitat blaugrana ha continuat personificada en la figura de Sergio Lozano quan el capità ha culminat una atrevida jugada del porter Dídac Plana amb un potent xut impossible d’aturar per Cidao (0-2).

Tanmateix, el Betis no estava disposat a interpretar un paper de resistent durant tot el partit. Els andalusos, comandats pel pivot Jackson, han aprofitat un ràpid contraatac per retallar distàncies amb un agut xut del jugador brasiler (1-2).

Ara bé, l’entrega i predisposició dels locals no ha pogut canviar el rumb del partit. Encoratjats per les paraules del tècnic Jesús Velasco durant un temps mort, els blaugranes han continuat portant la batuta del joc arran d’una circulació de pilota vertiginosa. Sergio Lozano i Carlos Ortiz, amb dos gols esgotimant la feblesa dels verds-i-blancs al segon pal, han estat els encarregats de portar l’avantatge en el joc al marcador (1-4).

Anestesien el partit

Fet el treball a la primera meitat, la posada en escena a la represa del Barça ha estat totalment distinta respecte a la de la primera. El dinamisme en la circulació i l’atreviment constant en l’u contra u han donat pas a una versió més pausada dels culers. Amb l’objectiu de no donar ales als locals, els blaugranes han optat per encadenar possessions de fins a dos i tres minuts.

Qui ha trencat aquesta fredor dominant dels culers ha estat Adolfo. En una d’aquestes llargues jugades, el colomenc ha vist una escletxa en la defensa bètica i, després de replicar la sortida del porter amb un gran retall, ha ampliat la diferència dels blaugranes en el lluminós (1-5).

Amb uns minuts finals carregats d’una intensitat considerablement inferior a la de la tònica habitual del partit, els darrers instants han estat un intercanvi de cops entre ambdós conjunts. Un gol local precedit d’una dubtosa falta (2-5), ha rebut, un minut més tard, la resposta culer en forma d’una rematada al pal curt de Pito (2-6). Finalment, el matx ha conclòs amb una espectacular diana de volea a la mitja volta de Lin (3-6).

Fitxa tècnica

Reial Betis, 3
Barça, 6

Reial Betis: Cidao, Buendia, Joselito, Lin, Pérez – cinc inicial – Cleber, Dalcanal, Jackson, García, Jímenez.

Barça: Dídac Planas, Adolfo, Coelho, Dyego, Esquerdinha – cinc inicial – Sergio Lozano, Marcenio, Ortas, Ortiz, Povill.

Gols: 0-1, Esquerdinha (min. 1); 0-2, Lozano (min. 7); 1-2, Jacskon (min. 8); 1-3, Ortiz (min. 11); 1-4, Lozano (min. 18); 1-5, Adolfo (min. 29); 2-5, Buendia (min. 35); 2-6, Pito (min. 36); 3-6, Lin (min. 40).

Àrbitres: Carlos Rodrigo i Fermín Sánchez-Molina. Han amonestat amb targeta groga als locals Cleber, Pérez i Cidao i als visitants Lozano i Dyego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut