Barça – Palma Futsal: Segona derrota lliguera (1-3)

Barça – Palma Futsal: Segona derrota lliguera (1-3)

Els blaugranes acusen les diverses baixes i cauen derrotats contra un encertat conjunt balear

Segona derrota en Lliga per al Barça. Les absències destacades a causa de diverses lesions d’Ortiz, Matheus, Pito i Sergio Lozano i la sobrecàrrega de partits del darrer mes han fet efecte en un conjunt culer que ho ha donat tot fins al final, però que, finalment, no s’ha pogut endur cap punt del Palau (1-3). La mllor notícia ha estat la participació amb bona nota dels jugadors del filial Jorge Carrasco, que debutava amb el primer equip, i d'Albert Ortas. 


Els contraatacs frenen el domini culer  

A l’inici de partit del Barça només li ha faltat el gol. Els homes de Jesús Velasco han saltat al parquet del Palau mostrant una versió molt ofensiva i sòlida que els ha permès dominar els primers compassos de l’enfrontament. Sota la destresa d’uns perseverants Ferrao i Dyego, les ocasions s’anaven succeint de forma continuada cap a la porteria balear, però un inspirat Barrón ha impedit que el bon joc culer es materialitzés en forma d’avantatge en el marcador.

Així, quan semblava que el gol del Barça estava a tocar, el Palma Futsal ha aprofitat un ràpid contraatac que ha estat culminat de forma efectiva per Eloy Rojas (0-1, min 7). A partir del gol, s’ha vist un duel molt més desendreçat. Amb un conjunt culer molt valent que s’ha atrevit, inclús, a llençar al porter Dídac a l’àtac en diverses ocasions i un equip balear que ha agafat ales per continuar apostant de manera encara més clara per al seu pla de partit inicial basat en les sortides a la contra, els minuts finals de la primera meitat han estat trepidants. Tanmateix, les defenses d’ambdós equips s’han imposat als àtacs rivals i han impedit que hi hagués ulteriors moviments en el marcador.

La resistència balear s’acaba enduent la victòria

Després del pas per als vestidors, l’ambient d’un entregat Palau Blaugrana i la personalitat d’un equip que ha entrat amb la justa intensitat per donar la volta al marcador s’han unit per crear una simbiosi perfecta que ha acabat amb l’empat culer trobat gràcies una gran rematada de Coelho (1-1, min 26).

Minuts més tard, però, ha caigut un gerro d’aigua freda sobre els interessos del conjunt de Jesús Velasco. Propiciat per la sorprenent decisió d’atacar amb porter-jugador, Eloy Rojas ha aconseguit el seu segon gol personal amb un xut que ha anat certament desviat, però que s’ha acabat introduint al fons de la xarxa culer a causa d’un desafortunat rebot (1-2, min 29).

En els darrers minuts de partit, amb Marcenio fent de cinquè atacant i un Barça bolcat sobre la porteria balear, els blaugranes han estat a punt d’empatar el matx. No obstant això, un impressionant exercici de resistència empleat per al conjunt d’Antonio Vadillo ha acabat amb un darrer gol de Chaguinha des del seu propi camp, sense porter, que ha suposat la victòria final dels visitants (1-3, min 40).

Fitxa Tècnica

Barça,  1

Palma Futsal, 3

Barça: Dídac, Marcenio, Dyego, Povill, Ferrao – cinc inicial - Miquel Feixas, Coelho, Adolfo, Esquerdinha, Ortas, Daniel, Carrasco.

Palma Futsal: Barrón, Tomaz, Eloy Rojas, Nunes, Hijos – cinc inicial – Fabio, Chaguinha, Pope, Mancuso, Marlon, Nil Tent, Cainan.

Gols: 0-1, Eloy Rojas (min 7). 1-1, Coelho (min 26). 1-2, Eloy Rojas (min 29). 1-3, Chaguinha (min 40).

Àrbitres: José Manuel Carreira Romero i Rubén Ferrero Carballal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut