Barça – Jimbee Cartagena: La Lliga torna amb un empat (2-2)

Dos gols de Ferrao no han estat suficients per endur-se els tres punts en un partit dominat pels blaugranes

Repartiment de punts en el duel que ha donat per finalitzada la primera volta de la competició domèstica. Dos grans gols de Ferrao han capgirat la diana inicial del Cartegena, però una encertada finalització dels murcians a les acaballes del partit ha impedit la tretzena victòria del Barça en Lliga. Tot i aquest empat, els culers acaben la primera volta líders amb 38 punts, la segona millor marca de la història del club només superada pels 39 punts de la temporada 2011/12.

Respecte mutu

Primers minuts de partit de màxima igualtat al Palau Blaugrana. Ambdós equips han saltat a la pista sabent de la dificultat del duel i de la fortalesa ofensiva de les davanteres a les quals s’enfrontaven. Així doncs, el plantejament dels dos conjunts ha estat de mínims, intentant cometre els menys errors possibles. Tot això, s’ha traduït en una primera meitat sense gaires ocasions. L’avui capità Dyego Henrique ha gaudit de la millor oportunitat del primer temps, però una gran aturada de Chemi ha impedit el primer gol del partit (0-0).

Apareix Ferrao

A la represa, un bon inici dels blaugranes, liderats per un omnipresent Ferrao, ha estat replicat per un gol d’oportunista del Cartagena. Els visitants, han aprofitat una falta des de posicions centrals per avançar-se en el marcador gràcies a un bon cop de taló de Marinovic (0 -1, min 25).

A partir del gol murcià, l’assetjament dels homes de Jesús Velasco ha estat total. Amb un Cartegena sense gairebé poder passar de la seva meitat del camp, les ocasions culers no han parat de caure fins que Ferrao, des de la posició de pivot, ha recollit una gran passada de Marcenio i ha finalitzat la jugada amb un potent i col·locat xut que ha estat impossible d’aturar per Chemi (1-1, min 30).

Minuts més tard, la connexió brasilera ha tornat a aparèixer al parquet del Palau. Ferrao ha empalat amb una impressionant volea una passada aèria des del sector esquerre de Marcenio i ha anotat la seva segona diana del partit (2-1, min 34).

Rèplica final del Cartagena

Malgrat aquests bons minuts dels culers, els mucians han sabut reaccionar a temps aprofitant una recuperació en camp contrari per poder tornar a col·locar l’empat en el marcador. En el darrer minut de partit, dos travessers consecutius, primer de Dyego i després de Ferrao, han impedit la victòria d’un Barça que ho ha intentat fins al final.

Barça, 2

Cartagena, 2

Barça: Dídac, Coelho, Dyego, Ferrao, Povil – cinc inicial – Adolfo, Esquerdinha, Feixas, Marcenio, Morales, Ortas, Ortíz.

Cartagena: Chemi, Andresito, Bebé, Marinovic, Minguez – cinc inicial – Izquierdo, Jerez, Lucao, Mellado, Peru, Saiotti, Solano.

Gols: 0 – 1, Marinovic (min. 25); 1 – 1, Ferrao (min. 30); 2 – 1, Ferrao (min. 34); 2 – 2 Lucao.

Àrbitres: Fermín Sánchez – Molina i Carlos Rodrigo Miguel.