Llevant-Barça: Remuntada per seguir líders en solitari (1-3)

Els de Jesús Velasco capgiren el gol inicial dels locals per sumar un nou triomf en una pista sempre complicada

Triomf de constància del Barça davant el Llevant (1-3). Els de Jesús Velasco han marxat al descans per darrere en el marcador després del gol de Rescia, tot i les ocasions de perill culers. A la represa el Barça ha trobat l'efectivitat de cara a porteria i la sentencia del triomf en el tram final, amb dues dianes en els darrers dos minuts. Un doblet de Pito i un gol de Ferrao han donat el triomf als blaugrana que els permet seguir líders en solitari.

Bons minuts sense gol

El Barça ha sortit bé al partit i Matheus gairebé avança als culers en una ocasió que ha salvat Maxi sobre la línia als tres minuts de joc. Els de Jesús Velasco han seguit buscant el primer gol del matx i ha estat Ferrao, en una doble ocasió, el proper en intentar-ho però el porter local Fede ho ha evitat.

El matx es mantenia obert amb opcions de perill per als dos conjunts. Per part blaugrana Dídac evitava qualsevol perill del Llevant. I en atac, els culers ho seguien provant amb xuts d’Ortiz i Matheus que ha desviat novament Fede. El Llevant ha avisat amb ocasions de Rivillos i Tolrà, però Dídac, molt atent, ha evitat el gol.

Als 15 minuts de joc, però, el Llevant s’ha avançat en una jugada d’estratègia mitjançant Maxi Rescia. El Barça ha reaccionat amb arribades de perill de Ferrao, de volea, i Pito, en un xut desviat. Però el marcador ja no s’ha mogut i el matx ha marxat al descans 1-0 a favor del Llevant.

Capgiren el resultat

A la represa el Barça ha trobat l'efectivitat de cara a porteria que li ha faltat a la primera. Pito ha empotat el matx al minut 26, però el partit s'ha mantingut molt obert. Dídac ha tret un braç espectacular per evitar la diana de Hamza poc després del gol de Pito. Enmig de l'emoció màxima entre els dos conjunts Dídac ha evitat el gol en un ma a ma contra Pedro Toro i Ferrao situaria l'1-2 poc després en una gran acció de Pito que ha combinat amb André Coelho, que ha assistit al brasiler. Però el Barça ha pogut marcar encara un tercer gol, en el darrer minut del matx. Pito ha sentenciat la victòria 30 segons abans de la conclusió del matx i amb el Llevant atacant de cinc (1-3).

Llevant, 1
Barça, 3

Llevant: Fede, Usin, Maxi, Hamza, Pedro Toro –cinc inicial-, Roger, Gallo, Rivillos, Marc Tolrà, Juanjo.

Barça: Dídac, Ortiz, Adolfo, Dyego, Matheus –cinc inicial-, André Coelho, Ferrao, Marcenio, Pito, Sergio Lozano.

Gols: 1-0, Rescia (min 15); 1-1, Pito (min 26); 1-2, Ferrao (min 39); 1-3, Pito (min 40).

Àrbitres: Héctor Mayo i Carlos Panadero. Han amonestat amb targeta groga als jugadors del Llevant Rivillos i Roger i al jugador del Barça Lozano.