Plzen - Barça: Cap a la Final Four!

Plzen - Barça: Cap a la Final Four!

Els blaugrana jugaran la cinquena fase final de la Champions de forma consecutiva, la novena en onze edicions

El Barça tornarà a ser a la Final Four de la Champions League de futbol sala. Ha aconseguit el bitllet després de derrotar el Plzen (1-3), en el tercer i definitiu partit de la Elite Round, i d’aconseguir un ple de victòries en aquesta fase de la competició, contra el Dobovec, el Halle-Gooik i el mateix Plzen. 

Ferrao ha obert la llauna, però un doblet de Matheus a la represa ha acabat d’aplanar el camí. D’aquesta manera, el Barça jugarà la seva cinquena Final Four consecutiva, després de les de Saragossa, Almaty, Barcelona i Zadar, tot i que serà la novena en onze edicions. La final ja espera!


Ferrao acosta la Final Four

Després de dues victòries, el Barça arribava al partit fent prou amb l’empat per ser a la Final Four. I, ràpidament, l’enfrontament s’ha posat de cara quan Ferrao, rebent l’esfèrica, girant-se i rematant, ha obert la llauna (0-1, min 4). 

Matheus, amb una pilota al pal, podria haver ampliat diferències (min 9), però el Plzen, sense res a perdre, ha buscat l’empat i Resetár o Rick han tingut opcions per fer-ho. Malgrat tot, i arriscar-se amb el porter-jugador (min 17), el Barça ha tingut el partit controlat i ha pogut arribar al descans manant en l’electrònic. 

A més, ja a la represa, un doblet de Matheus ha acabat de pràcticament sentenciar. Primer, s’ha fet fort davant la defensa, ha marxat de tothom i ha aconseguit el segon amb un gran gol (0-2, min 24). Posteriorment, ha aprofitat una passada en llarg per fer el tercer (0-3, min 25).  

Un resultat massa difícil per als txecs, perquè tot i que el Plzen ha reduït diferències amb una rematada de Vnuk que ha tocat en Lozano per descol·locar Dídac (1-3, min 29), el triomf no s’ha escapat. 

El Barça, doncs, ja ha escrit el seu nom en els bitllets per a la Final Four, que es jugarà el proper mes d’abril, després d’una Elite Round perfecta. Tres de tres, i la fase final de la Champions ja espera! 

LA FITXA

PLZEN, 1
BARÇA, 3

Plzen: Vahala, Kozár, Vnuk, Holý, Seidler –cinc inicial- Rick, Resetár, Zdráhal, Strajt, Havel, Künstner.

Barça: Didac Plana, André Coelho, Dyego, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- Povill, Matheus, Lozano, Esquerdinha, Marcenio, Ortiz. 

Gols: 0-1, Ferrao (min 4). 0-2, Matheus (min 24). 0-3, Matheus (min 25). 1-3, Vnuk (min 29). 

Àrbitres: Nikola Jelić, Vedran Babic. Ha amonestat Holý i Vnuk, del Plzen, i André Coelho i Marcenio, del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut